Ім'я користувача

З одного боку, глави держави є люди, як ви, і мені. Але ми всі розуміють, що вони живуть, щоб покласти його м'яко, по-різному. І вони харчуються, теж.

Жуч дієта

Наприкінці минулого тижня стало відомо, що лідер Північної Кореї Кім Йонг-ун отримав зайву вагу через сир Емменталь. Керівник ДПРК був таким, щоб його улюблений сир, який його здоров'я був шакеном.

Колишній шеф-кухар Сім'ї Кім, Кенджі Фуджимото, сказав, що Кім Чен-ун також любить акуратні страви. У 2012 році голова ДПРК звернув колишнього шеф-кухаря.

Кенджі Фуджимото, які покрили Північну Корею в Японію в 2001 році, - сказав Кім Ченг-ун відверту горілку у віці 14 років. На їх останню нараду лідера ДПРК висловив

Американський стиль швидкого харчування

Президент США Барак Обама, як справжній демократ, віддає перевагу простому харчуванню – швидкого харчування. У 2010 році в Арлінгтоні, передмістя Вашингтона, Обама оцінив Дмитра Медведєва на острові Рай. Американський президент потім вибрав бургерів з сиром cheddar, цибулю, салатом, томатами і марками. На додаток, штати, замовлені фрі, проте, один для двох.

Обама буде любити пиво. У 2012 році він налаштував міні-пивзавод у Білому домі, де він заварює власне пиво під назвою White House Honey Ale. Крім того, дружина Президента Мішель Обама після переходу до Білого будинку зламала на газоні резиденції саду. Пізніше було повідомлено про те, що вдалося зібрати близько 700 кілограмів овочів. Особливо добре Мішель росте брокколі, хребта, капуста, салат та інші зелені.

У 2008 році, коли Обама ще була сенатором з Іллінойса, Нью-Йорк Times опублікував список улюблених і нелюблених страв. Виявилося, що Обама божевільна про смажені мигдаль, фісташки, білки МЕТ-Ркс з арахісом, молочним шоколадом та овочами. І майонез, чіпси, аспарагус у роті. Обама не п'є лимонад і інші м'які напої - він воліє пити їжу з простою водою або чайом.

Місцева специфікація

Трохи відомо про переваги смаку Володимира Путіна. Поспостерігався, що він не застібився в їжі. "Якщо є вибір м'яса і риби, я віддаю перевагу рибі, я люблю баранину з м'яса. В цілому він байдужий до солодощів, крім морозива. Коли я кудись їду, я люблю спробувати страви місцевої кухні. Довгий час я звик до зеленого чаю сказав Путін.

У 2012 році російський лідер мав сніданк з журналістами НТВ. Виявилося, що Президент Росії вранці з'їдає кашу і сир з медом, змивається сирими перепелиними яйцями. Путін також подає коктейль з власним рецептом. Серед інгредієнтів – буряк і хрін.

На робочих поїздках президент любить смакувати місцеві страви, їсти в закладах громадського харчування. У 2003 році в Калінінградській кав’ярні «В дорозі», замовив вухо, червоний ікр, копчений ель і млинці з полуницею.

У 2008 році під час візиту до Татарстану він замовляє салатом, курячим локшинним супом, яловичина з рисом і тортом в їдальні спеціальної економічної зони Алабуга. Вартість їжі президента 37 рублів 60 копеків.

У 2013 році Путін разом з зерновими комбайнами Kuban, зануреними борщами. Що ще лікувався на голову держави, невідомо – Президент просить журналістам залишити, пояснивши, що перед камерою «з'їсти з апетитом».

У Петрозаводську в квітні цього року Путін заявив, що він любив карелянських гнітів (малих пирогів з житнього тіста). Він також відзначив смак осетинських пирогів, хаків і татарських білків.

Колишня дружина президента Людмила Путіна, навпаки, стверджує, що президент досить швидко їсти і може відмовити в харчуванні, він принаймні трохи не схожий на блюдо. У той же час Людмила Путін скаржав, що глава держави ніколи не оцінить харчування, навіть якщо йому сподобалося.

У 2010 році шеф-кухаря Кремля Анатолія Галкін заявив, що алкоголь Володимир Путін віддає перевагу вина або пиво. Крім того, Галкін поділився рецептом для авторського коктейлю, який перші особи п'ють на офіційних прийомах: багато льоду, краплі лимонного соку, м'яти, сиропу і 50 грам шампанського. За словами шеф-кухаря, такий напій «незазвичайно зачепить вашу спрагу. й

Перший президент Росії Борис Єльцін не приховує своїх кулінарних вподобань. Він любив м'ясо, особливо диких боярів і venison. Анатолій Галкін згадував, що в президентській сім'ї дуже сподобалося пельмені з чорною ікрою. Також Борис Миколаївич високо цінував ковбасу з фісташки. Але з екзотичних страв, які лікували главу держави при прийомах за кордоном, Єльцін відмовився.

Колишній президент віддає перевагу міцним напоям, переважно горілкою або високоякісним коньяком.

Милосердя

Ще одним коханцем простої національної кухні є президент Білорусі Олександр Лукашенко. «Я віддаю рибу м'ясним, чорним хлібом до білого, меню обов'язково включає фрукти, соки ... Я дуже люблю тістечка і морозиво. Але з останніми делікатесами складно: ви повинні обмежити себе. Я дам торт - будь ласка, запасю 3-4 кілометри на роликах або лижах, - ділиться рецептом довголіття Лукашенко.

Про це заявив, що під час візитів подає свої сино-правові млинці, розсіяні яйця, молочні супи і журавлини. За її словами, протягом багатьох років харчові уподобання Лукашенко не змінилися.

Oatmeal, Мадама.

Наприкінці липня 2014 року у Лондоні відбулася щорічна зустріч КлубдесЧефів, яка об’єднує шеф-кухарів, які варять для керівників держави. Про кулінарні уподобання Королеви Єлизавети II Великобританії. Виявилося, що вона не любить креветки та інші морепродукти. Але це добре для традиційної британської страви - вівсяна, з якою він починає свій день. Колишній королівський шеф-кухар Марк Фланган заявив, що Elizabeth II любить картоплю.

Буває, що перед сном, Королева п'є склянку Дубону (напій вина використовується як аперитиф). Від міцних алкогольних напоїв воліє гін.

Не жатки.

На відміну від Ніколя Саркози, не схожий на артишоки. Попереднє президент П'ятої Республіки, навпаки, назвав його улюбленою стравою пастою з артишоками, чорними трюфелями і фойє грасом. Саркози віддають перевагу вина, щоб пити їжу. Під час свого панування Саркозин копав у ресторані в готелі Ле Брістоль, розташованому біля палацу Єлисей. Ціна за порцію улюбленої страви в часі склала 82 євро. На відміну від Kim Jong-un, Sarkozy капелюхи сиру.

У французьких президентах з'явилася франшиза Mitterrand, одна з улюблених страв, з яких був смажений сад вівчар. Маленькі птахи вважаються делікатесами у Франції. Для вівсяної маси вони фіксуються в темних ящиках, де птахи постійно поглинають їжу. Після цього вони потрохуються в Арагнаку і обсмажують. Вівсяна вівсяна відкладена без допомоги ріжучих, при цьому потрібно накрити голову тканиною, і взяти птах серветкою. Вважається, що це зроблено для повного відчуття аромату страви. У 1999 році використання садового вівсяного в їжі було заборонено майже по всій території Європейського Союзу, але в середині вересня цього року стало відомо, що кілька емінесцентних французьких шеф-кухарів попросили скасувати заборону.

Новорічна вечеря в Фрау Меркель

Анжела Меркель, можливо, одна з небагатьох голів держави, яка розповідає про її улюблені страви. Німецький акорд радий варити, коли вона має вільний час. Меркель особливо вдалим з картопляним супом, шинцями та рибними стравами. На Різдво вона готує традиційний картопляний салат і обсмажений гусок.

Bundeschancellor називає свинячу ковбасу з капустою улюбленою стравою. Меркель також любить паста бологенез і супи. Особистий шеф-кухар Меркель стверджує, що вона божевільна про сир. З алкогольних напоїв Меркель, як багато політиків, воліє вино, але іноді не можна заперечувати себе мускою пива.

Звідси.