Шматочок Бельгії в Казанському хані

Населений пункт створений у звичному стилі Фламіш для Yoshkar-Ola. Це не прикраси, різні компанії, міністерства і відомства розташовані в будівлях. Увечері освітлювальні витки, будинки відображені в воді - дуже красиво. У день це велике місце для ходьба і фотосесій.
27 фото через neferjournal

Спаська вежа Але я не розумію, що це. Спаська вежа - Спаська вежа Московського Кремля і нічого іншого. У Yoshkar-Ola теж є така, але її назва з якоїсь причини Annunciation.

У першому будинку розташувався арт-центр для подарованих дітей. У 2013 році школа-інтернат переїжджає на нові приміщення.

р.

Перед будівлею є пам'ятник Єлизаветі Петровну. Майбутнє Empress зображено як дівчина.

Решта будівель – Міністерство юстиції, Міністерство охорони здоров’я, Фонд порівняльного медичного страхування, Фонд соціального захисту та інші державні офіси.

Прогулянка по набережній дуже хороший.

07 мар

Одна будівля виділяється з усіх.

Я не знаю, що це в ній. Може бути ресторан?

Opposite весільний палац, пам'ятник зведений в зірку пара - актриса Грейс Келлі і Принц Райєр III Монако.

596132

11.

р.

Те ж саме Спаська вежа, яка була на другому фото. Ви можете пройти через це і бути на ...

Шевченківський бульвар

Але це пам'ятник іншій людині - Марі письменник, журналіст і учасник Великої Вітчизняної війни Аркадій Крупняков. Скульптура була встановлена в 2012 році.

15.00 р.