Старт у Мирному спорті

Анна Семенович

Коли Анна Семенович виповнила три, вона була прийнята до фігурного катання - і з хорошої причини. Протягом майже двох десятиліть у спорті дівчина часто потрапила до вершини 3 на міжнародних змаганнях, розійшла до титулу Майстер спорту міжнародного класу і посрібла чемпіонату Росії 2000 попарила Романом Костомаровим.

На додаток до Костомарова, в різні роки Максим Качанов, Денис Самохін і Володимир Федоров скажуть з Семеновичем (це просто на фото). Ана спортивна кар’єра переривалася тяжкою травмою чоловіків.

Старт у Мирному спорті , Україна

Till Lindemann (Рамштейн)

Rammstein співак Till Lindemann тридцять років тому був жорстким плавцем для національної команди GDR. Він був прийнятий до Юніорського чемпіонату Європи і запланований для відправки на Олімпіаду в Москві. Ушкодження м'язів черевної порожнини і, в частині, розложення, що протертий навіть після попередження. На протязі тривалого часу німці приїхали з командою до Риму і познайомилися з містом, залишивши готель посеред ночі. Після освітньої бесіди з Stasi, спортивний ентузіазм в Till став менше.

Старт у Мирному спорті

Іван Дорн

Заради Івана Дорна, це не життєздатність пережити над усім оточенням. Майстер плавання, кулькова танці KMS, третя атлетика. Я не можу вірити фото, але він отримав другий купання.

Старт у Мирному спорті

Долф Лонгрен

Наприкінці 70-х років Дельф Лонгрен виграв шведський карате чемпіонат тричі поспіль, пішов до чемпіонату світу (уважно, але з гідністю - перемогою суддівського рішення від майбутнього чемпіона), став капітаном національної команди і збити всіх на британському Open (1980).

П'ять років пізніше, Lundgren був відомий як боксер – не професіонал, але кіно. Знімок радянської дитини Івана Драго в кіно Rocky-4, фактично, запустив в дію кар'єру Сведу.

Старт у Мирному спорті

Земфіра

На початку 90-х років, незважаючи на її висоту 172 сантиметрів, Земфіра був капітаном і лідером молодшої національної команди Росії на баскетбол (якщо хтось не знав – на фото в центрі). Тренер команди вкрай розчарував з відправленням найкращого охоронця точки.

Додано до [mergetime]1411565100[/mergetime]
Ясон Статех.

Перевізник, Турецький, Чев Челіос, автор сотні лапок, приписаних до нього Джесон Статем 12 років стрибнув в воду в складі британської команди. Це те, що він виглядав як на 1990 Commonwealth Games.

Старт у Мирному спорті

Mickey Rourke.

На початку 90-х років Міккі-Рурке з'явився восьмий раз в професійному каблучці: два розіграші, шість виграшів - чотири з них навіть вибиваючи. У цей час актор заробив мільйон доларів, кілька змов, переломи носа і рук, а також порушення координації протягом тривалого часу.

Старт у Мирному спорті р.

Курт Руссел.

Добрий рік тому Курт Руссел, емулятор свого батька і виконання власної мрії, занурився в професійний бейсбол. У своєму профілі - матчі за клуби однієї з неповних лігій США. Спортивна кар’єра переривалася травмою плеча, отриманим після зіткнення з супротивником. Неуспішним було повернення Русселу.

Старт у Мирному спорті

Соняшники

Норвезька Соня Гені – єдиний скайсер в історії, який виграв золото в синглах на трьох наступних Олімпійських іграх (1928-1936). Для четвертого не хочу йти – вона була запрошена до професійного шоу на льоді. Так Хайні стала Голлівудською акторкою і пізніше громадянином США. Вона була бомбардована пропозиціями, щоб знімати та рекламувати контракти – життя було успішним.

Репутація ідеальної жінки серйозно зіпсована інформацією про її тісне з'єднання з лідерами нації Німеччини. Соня не тільки не відмовляла вечері з Гітлером, але і зберіг свої фотографії в домашніх умовах. І взяв участь у акції першого великого фільму «Гені» – «Одна в мільйоні».

Старт у Мирному спорті

Йосип Кобзон

Iosif Davydovich був перспективним боксером – він виграв чемпіонат Дніпропетровська, а потім України. А хто збив його і виходи до кільця були над.

Старт у Мирному спорті

Жан-Паул Белмондо

Жан-Паул Белмондо став чемпіоном Парижа в боксі, але ось тільки кадр з фільму.

2789.

Carl погода.

Carl Weathers в образі, що приніс його світову популярність, підірвав Аполлон від Rocky. Але в цілому, у своїй молоді погода відіграла американський футбол для ридер Дубленда.

Старт у Мирному спорті

Андрій Свірідов

Відбувся охоронець Універсал, але його основні спортивні досягнення пов'язані з баскетболом. На рівні молоді Свірідов виграли чемпіонати СРСР, СНД, Білорусі та Європи.

Старт у Мирному спорті , Україна

Бардем Джер

Переможець Оскаржника Javier Bardem ran і підштовхується до команди Іспанії. Я зробив фільм Хам, Хом і продовжував грати. Хто сказав: «О, що хлопець в кіно!» Я думав, не даю мені кульку, не даю мені кульку. Очевидно, що для здійснення акторської кар’єри необхідно було закінчити спортом, бардем згадав.

Старт у Мирному спорті

Ігор Лобанов (SLOT)

Вокаліст групи «СЛОТ» Ігор Лобанов став люжею російської національної команди на Games-1992. Найцікавіше про це можна знайти тут:

Додано до [mergetime]1411565452[/mergetime]
Ясон Лі

Золотий глобус куртка Wisroy сердечники Jason Лі був професійним скейтбордером у молоді. І добре виглядає.

Всі
Головна

Про нас

Старт у Мирному спорті