Старт у Мирному спорті

Анна Семенович

Коли Анна Семенович виповнила три, вона була прийнята до фігурного катання - і з хорошої причини. Протягом майже двох десятиліть у спорті дівчина часто потрапила до вершини 3 на міжнародних змаганнях, розійшла до титулу Майстер спорту міжнародного класу і посрібла чемпіонату Росії 2000 попарила Романом Костомаровим.

На додаток до Костомарова, в різні роки Максим Качанов, Денис Самохін і Володимир Федоров скажуть з Семеновичем (це просто на фото). Ана спортивна кар’єра переривалася тяжкою травмою чоловіків.

, Україна

Till Lindemann (Рамштейн)

Rammstein співак Till Lindemann тридцять років тому був жорстким плавцем для національної команди GDR. Він був прийнятий до Юніорського чемпіонату Європи і запланований для відправки на Олімпіаду в Москві. Ушкодження м'язів черевної порожнини і, в частині, розложення, що протертий навіть після попередження. На протязі тривалого часу німці приїхали з командою до Риму і познайомилися з містом, залишивши готель посеред ночі. Після освітньої бесіди з Stasi, спортивний ентузіазм в Till став менше.

Іван Дорн

Заради Івана Дорна, це не життєздатність пережити над усім оточенням. Майстер плавання, кулькова танці KMS, третя атлетика. Я не можу вірити фото, але він отримав другий купання.

Долф Лонгрен

Наприкінці 70-х років Дельф Лонгрен виграв шведський карате чемпіонат тричі поспіль, пішов до чемпіонату світу (уважно, але з гідністю - перемогою суддівського рішення від майбутнього чемпіона), став капітаном національної команди і збити всіх на британському Open (1980).

П'ять років пізніше, Lundgren був відомий як боксер – не професіонал, але кіно. Знімок радянської дитини Івана Драго в кіно Rocky-4, фактично, запустив в дію кар'єру Сведу.

Земфіра

На початку 90-х років, незважаючи на її висоту 172 сантиметрів, Земфіра був капітаном і лідером молодшої національної команди Росії на баскетбол (якщо хтось не знав – на фото в центрі). Тренер команди вкрай розчарував з відправленням найкращого охоронця точки.

Додано до [mergetime]1411565100[/mergetime]
Ясон Статех.

Перевізник, Турецький, Чев Челіос, автор сотні лапок, приписаних до нього Джесон Статем 12 років стрибнув в воду в складі британської команди. Це те, що він виглядав як на 1990 Commonwealth Games.

Mickey Rourke.

На початку 90-х років Міккі-Рурке з'явився восьмий раз в професійному каблучці: два розіграші, шість виграшів - чотири з них навіть вибиваючи. У цей час актор заробив мільйон доларів, кілька змов, переломи носа і рук, а також порушення координації протягом тривалого часу.

р.

Курт Руссел.

Добрий рік тому Курт Руссел, емулятор свого батька і виконання власної мрії, занурився в професійний бейсбол. У своєму профілі - матчі за клуби однієї з неповних лігій США. Спортивна кар’єра переривалася травмою плеча, отриманим після зіткнення з супротивником. Неуспішним було повернення Русселу.

Соняшники

Норвезька Соня Гені – єдиний скайсер в історії, який виграв золото в синглах на трьох наступних Олімпійських іграх (1928-1936). Для четвертого не хочу йти – вона була запрошена до професійного шоу на льоді. Так Хайні стала Голлівудською акторкою і пізніше громадянином США. Вона була бомбардована пропозиціями, щоб знімати та рекламувати контракти – життя було успішним.

Репутація ідеальної жінки серйозно зіпсована інформацією про її тісне з'єднання з лідерами нації Німеччини. Соня не тільки не відмовляла вечері з Гітлером, але і зберіг свої фотографії в домашніх умовах. І взяв участь у акції першого великого фільму «Гені» – «Одна в мільйоні».

Йосип Кобзон

Iosif Davydovich був перспективним боксером – він виграв чемпіонат Дніпропетровська, а потім України. А хто збив його і виходи до кільця були над.

Жан-Паул Белмондо

Жан-Паул Белмондо став чемпіоном Парижа в боксі, але ось тільки кадр з фільму.

2789.

Carl погода.

Carl Weathers в образі, що приніс його світову популярність, підірвав Аполлон від Rocky. Але в цілому, у своїй молоді погода відіграла американський футбол для ридер Дубленда.

Андрій Свірідов

Відбувся охоронець Універсал, але його основні спортивні досягнення пов'язані з баскетболом. На рівні молоді Свірідов виграли чемпіонати СРСР, СНД, Білорусі та Європи.

, Україна

Бардем Джер

Переможець Оскаржника Javier Bardem ran і підштовхується до команди Іспанії. Я зробив фільм Хам, Хом і продовжував грати. Хто сказав: «О, що хлопець в кіно!» Я думав, не даю мені кульку, не даю мені кульку. Очевидно, що для здійснення акторської кар’єри необхідно було закінчити спортом, бардем згадав.

Ігор Лобанов (SLOT)

Вокаліст групи «СЛОТ» Ігор Лобанов став люжею російської національної команди на Games-1992. Найцікавіше про це можна знайти тут:

Додано до [mergetime]1411565452[/mergetime]
Ясон Лі

Золотий глобус куртка Wisroy сердечники Jason Лі був професійним скейтбордером у молоді. І добре виглядає.

Всі
Головна

Про нас