Моделі, зібрані без клею.

Всі моделі зібрані без клею, оснащені докладними інструкціями з монтажу, набором наклейок або декалі. Час зібрати одну модель від 1 години до 3-4 діб. Після складання модель не вимагає фарбування, тому що вона збирається з різнокольорових деталей (пластика 5-6 кольорів). Всі основні вузли (hands-legs-head) мобільні, і багато частин можуть бути відкриті, розширені і т.д.
Я дізнався про моделі досить випадково, купивши коробку з зображенням «фур» в одному з магазинів Токіо і чекаю всередині, щоб побачити тверду модель, я бачив багато деталей. До цього я ніколи не збирав моделі, але, як часто буває, він перетягував на старій вікі.

р.

Розпакування деталей, оцінка масштабу трагедії.

Розміри деталей, способи їх кріплення один до одного залежать від деталей (рівень складності) моделі.

1й пішов. Зробіть ногу. Інструкція може бути зрозуміла без знання іноземної мови.

Це скелетна частина ноги.

р.

Повністю зібраний скелет.

Починаємо закріпити «покриття елементів».

Наш ручний чоловік тут. Залишилося зібрати зброю, рюкзак і, найгірше з усього, наклейки палички (разом майже подобається сама збірка).

475980

Складання завершено.

р.

Як за ціною, ціна моделі мене разом з доставкою $ 33.

Покажіть, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами
Це моє перше хутро, я купив його на продаж в зібраній формі, не підозрюючи, що це не єдина модель, але національна команда.

Це модель, яка починала його все.

І це перше хутро, яке я наказав від Ibei і зібраного в домашніх умовах. Всі наступні моделі також були придбані на ibei (від японського продавця).

Я загинув, що притулок протягом 3 днів, але це було варте.

179852р.

Це, мабуть, найпростіший. Займав мені пару годин (маю, я просто мав руку).

Автор: stepbyte

-img20---