1232
Лазерне різання. Як я шукав для калійної титанової фосфорної та барійної бета borate серед алюмінієвої тирси
«Ви знаєте, що барабан має всередині? В кінці сумного жарту я недавно прийшов через синього Джеді меча лазерний тостер «нормальної» потужності. Я скажу, що лазерний промінь чітко видно на сонячний день, якщо ви подивитеся на промінь ввечері, то очі заспокоїти протягом двох годин, і коли ви ввімкнетеся на лазер в приміщенні, відбивається світло і пляма на стіні настільки яскраві, що відразу сліпи очі.
Після удару м'ячів і освітлення матчів я бажав більше, тому я вирішив сказати hello пілотам, щоб допомогти нашій футбольній команді "включитися в радіоактивний золи" сусід кішка, щоб побачити, що всередині цього дивного пристрою.
Увага, під катоком сцен зловживання гаджетами
Статті від Habra (Я рекомендую всім, перш ніж приймати лазерний тостер у руках) :
Все про лазери (квітень 7, 2011)
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
спектроскопія гетто-стилю: Дослідження спектру і (без) небезпеки лазерів (листопад 4, 2013)
Дивіться для китайських лазерів (липень 27, 2013)
JavaScript licenses API Веб-сайт
Інформація
Не від Хабра, але також варто прочитати:
Безпека Як захистити себе при роботі з лазерами
Безпека при роботі з лазерами і що буде відбуватися, якщо не спостерігається
English, Українська, Français...
“Broken піксел” на екрані є переносним, але “broken піксел” в оці не дуже. Будьте обережні.й
Лазерна складається з досить масивного тіла, пучка радіаторів і щитовидної діоди. Живлення від 1 великих або 2 малих акумуляторів (за додаткову плату)
Чи нагадуємо мене про помилку Матриця?
Окуляри з першого погляду флімії і не кричуща, але якщо ви зносите їх, лазерний промінь не видно на всіх.
Моя перша гіпотеза була те, що лазер буде проникати їх миттєво. Не було тут.
Після двох хвилин лазерного випромінювання перпендикулярно площині об'єктива, поверхня не нагрівалася.
"Всередині немає частин, які обслуговується користувачем" В. Вінж, "Покінець Веселки"
Голка в яйце, яйце в качку, качка в гасці, заєць в грудях.
Як пиляти зелені лазерні іноземні колеги
Фільтр IR
1061840
Переглянути
KTP(KTiOPO4) – матеріал з нелінійними оптичними характеристиками
Nd:YVO4 кристал.
фургон
р.
Продавець
діод
Зелена лазерна схема
Що всередині синього?
Натхнувшись іноземним досвідом, я сміливо взяв пилку.
Руки трохи заварені.
Дві половинки алюмінієвого радіатора
Мідний радіатор
Цікаво, що при порізанні алюмінієвого радіатора, він був дуже нагрітим (погорілий пальці), а мідь залишався прохолодним, хоча я бачив його більш інтенсивно.
Завершено мідний радіатор
Хто, тут ми йдемо. Ця маленька деталь, яка була в кінці проводів, я не можу навіть фото на моєму лінзі. І це, як вони стріляти літаки!? Очікується (як і іноземні пилки), щоб побачити кристали і нелінійні оптичні елементи, система напівпрозорих дзеркал, нітрид натрію-gallium (InxGa1-xN) або барію borate (BaB2O4)... В цілому, я, як символ Вернора Вінжа, був трохи розчарований – «не існує користувацьких деталей всередині» – але процес був цікавим.
Як використовувати такі потужні тостери
(легка сторона):
Як я дізнався, ці лазери часто знімаються мисливцями і куточками, щоб обрізати тигри і ведмеді, так як тварини також не дуже приємні, щоб подивитися на блакитний промінь. Плюс, промінь відмінно видно на відстані і допомагає, якщо ви втратите. Один друг придбав тостер і використовував його як портативний лазерний гравер для маркування робочого інструменту у виробництві. Напрямки використовують літні мешканці будинку, як рівень, наприклад. Існує кілька прикладів застосування лазерних токарів для систем безпеки і управління периметром.
темнийФутбольні вентилятори допомагають команді
Голігани в Європі з'ясували себе, засліпивши пілоти заспокійливих літаків. Тепер для цього "light" довгий час.
Таблиця безпеки для точилка 5 мілівату, що відбудеться, якщо лазерна потужність становить 5 Вт!?
Смішні проекти DIY з використанням сильних тостерівВболівальники Fallout горять
Я висловлюю подяку компанії «зелено-старим». ір для наданої лазера для анти/псевдо/лиць біля наукових експериментів, а також Івана та Сергіяжу від лабораторії Тривимірного друку для клаптяв і ножів на металі
P.S. Хто знає, що робити з чим зліва від лазера (як пила нижче), ласкаво просимо до Huxspace. Чи може такий тостер відключити камеру відеоспостереження? Я не знаю Вам потрібно зробити досвід і писати про нього на Habre Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 813 осіб проголосували. 124 человек.
Джерело: habrahabr.ru/company/neuronspace/blog/236279/
Після удару м'ячів і освітлення матчів я бажав більше, тому я вирішив сказати hello пілотам, щоб допомогти нашій футбольній команді "включитися в радіоактивний золи" сусід кішка, щоб побачити, що всередині цього дивного пристрою.
Увага, під катоком сцен зловживання гаджетами
Статті від Habra (Я рекомендую всім, перш ніж приймати лазерний тостер у руках) :
Все про лазери (квітень 7, 2011)
спектроскопія гетто-стилю: Дослідження спектру і (без) небезпеки лазерів (листопад 4, 2013)
Дивіться для китайських лазерів (липень 27, 2013)
JavaScript licenses API Веб-сайт
Інформація
Не від Хабра, але також варто прочитати:
Безпека Як захистити себе при роботі з лазерами
Безпека при роботі з лазерами і що буде відбуватися, якщо не спостерігається
English, Українська, Français...
“Broken піксел” на екрані є переносним, але “broken піксел” в оці не дуже. Будьте обережні.й
Лазерна складається з досить масивного тіла, пучка радіаторів і щитовидної діоди. Живлення від 1 великих або 2 малих акумуляторів (за додаткову плату)
Чи нагадуємо мене про помилку Матриця?
Окуляри з першого погляду флімії і не кричуща, але якщо ви зносите їх, лазерний промінь не видно на всіх.
Моя перша гіпотеза була те, що лазер буде проникати їх миттєво. Не було тут.
Після двох хвилин лазерного випромінювання перпендикулярно площині об'єктива, поверхня не нагрівалася.
"Всередині немає частин, які обслуговується користувачем" В. Вінж, "Покінець Веселки"
Голка в яйце, яйце в качку, качка в гасці, заєць в грудях.
Як пиляти зелені лазерні іноземні колеги
Фільтр IR
1061840
Переглянути
KTP(KTiOPO4) – матеріал з нелінійними оптичними характеристиками
Nd:YVO4 кристал.
фургон
р.
Продавець
діод
Зелена лазерна схема
Що всередині синього?
Натхнувшись іноземним досвідом, я сміливо взяв пилку.
Руки трохи заварені.
Дві половинки алюмінієвого радіатора
Мідний радіатор
Цікаво, що при порізанні алюмінієвого радіатора, він був дуже нагрітим (погорілий пальці), а мідь залишався прохолодним, хоча я бачив його більш інтенсивно.
Завершено мідний радіатор
Хто, тут ми йдемо. Ця маленька деталь, яка була в кінці проводів, я не можу навіть фото на моєму лінзі. І це, як вони стріляти літаки!? Очікується (як і іноземні пилки), щоб побачити кристали і нелінійні оптичні елементи, система напівпрозорих дзеркал, нітрид натрію-gallium (InxGa1-xN) або барію borate (BaB2O4)... В цілому, я, як символ Вернора Вінжа, був трохи розчарований – «не існує користувацьких деталей всередині» – але процес був цікавим.
Як використовувати такі потужні тостери
(легка сторона):
Як я дізнався, ці лазери часто знімаються мисливцями і куточками, щоб обрізати тигри і ведмеді, так як тварини також не дуже приємні, щоб подивитися на блакитний промінь. Плюс, промінь відмінно видно на відстані і допомагає, якщо ви втратите. Один друг придбав тостер і використовував його як портативний лазерний гравер для маркування робочого інструменту у виробництві. Напрямки використовують літні мешканці будинку, як рівень, наприклад. Існує кілька прикладів застосування лазерних токарів для систем безпеки і управління периметром.
темнийФутбольні вентилятори допомагають команді
Голігани в Європі з'ясували себе, засліпивши пілоти заспокійливих літаків. Тепер для цього "light" довгий час.
Таблиця безпеки для точилка 5 мілівату, що відбудеться, якщо лазерна потужність становить 5 Вт!?
Смішні проекти DIY з використанням сильних тостерівВболівальники Fallout горять
Я висловлюю подяку компанії «зелено-старим». ір для наданої лазера для анти/псевдо/лиць біля наукових експериментів, а також Івана та Сергіяжу від лабораторії Тривимірного друку для клаптяв і ножів на металі
P.S. Хто знає, що робити з чим зліва від лазера (як пила нижче), ласкаво просимо до Huxspace. Чи може такий тостер відключити камеру відеоспостереження? Я не знаю Вам потрібно зробити досвід і писати про нього на Habre Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 813 осіб проголосували. 124 человек.
Джерело: habrahabr.ru/company/neuronspace/blog/236279/
Важко сперечатися.
Китай створив найбільш точну систему розпізнавання обличчя в світі і будує платіжну систему на її основі