Учні бойових мистецтв «Хін-Хо-мен»

Східні бойові мистецтва не тільки спорт, але і спеціальна філософія. Можливо, саме тому школярі школи бойових мистецтв «Хін Хомен» провели більше місяця в монастирі Чен Зу. Які тести чекали юних спортсменів і як вони впоралися з ними, я раджу вчитися в продовженні цього посту!

р.

Подорож до монастиря займає п'ять днів. По-перше, учасники поїзда отримують в Алмати, потім з передачею в Усть-Каменогорськ. Потім автобусом в передгір'ях до дитячого базового табору імені Зоя Космодемянської, в якому хлопці проводять кілька днів. Ось вони тиснуть рюкзаки - а потім на підніжжя до монастиря.

Всі 18 кілометрів хлопці носять рюкзаки, які зважують майже 30 кілограмів. Наймолодші і найсвіжіші допомогли старшим.

Шлях проходить по річці, один з перших тестів.

У лісі біля річки, команда налаштовує табір і підйомує прапор Казахстану. У 2014 році було 17-а поїздка до монастиря. Не ювілей, але дуже важливо для всіх учасників акції.

Р

Чен Чого монастир є досить звичайним іменем. По суті, це наметовий табір, який встановлюється тут хлопців.

Р

Але його мешканців, а також монахи, тут живуть, висаджені з всесвітньої бюстки. Хтось навіть приречений на молитву і медитації.

Чен Зу знаходиться в мальовничій місцевості біля Усть-Каменогорського, серед високих гір.

Чудова картина відкривається до очей: щільні ліси, де живуть багато різних тварин, річка, вирізаний дивним камінням, килим з великої кількості квітів, рингових птахів і яскравих метеликів.

Природа в цих місцях унікальний.

Викладач Олександр Радунцев продемонстрував молоді монахи, як підготувати сайт до табору.

... І варити їжу.

Найстарші хлопці - Захар Рибалов. Це друга поїздка в монастир.

Захар – зроблений спортсмен. Він не шукає простих способів, завжди вибирає труднощів. Він також має тренерський талант. Він знає, як працювати з дітьми.
- Тут в монастирі немає цукру, і потрібно розуміти, що діти, і особливо маленькі, дуже важко і морально. Вони не можуть робити без допомоги і підтримки дорослих. Необхідно надати їм плече, підтримувати їх в судах, фактично це одне з основних завдань, що знаходяться в монастирі, говорить Захар Рибалов.

Алішер Баратов в монастирі вперше. Молодий чернець зумів розбити одну руку двічі. Він був твердим, але це не завадило йому від розбиття каменів і виконання всіх завдань, що стоять перед учасниками кампанії.

- Я знаю, що це буде важко, але бажання перевірити себе був сильний. Я не шкодую. Всі ваги несуть в порівнянні з тим, що ми отримали в монастирі, ми загартували там. А потім така краса – річка, гори, повітря, говорить Алішер Баратов.

28329732

Щоранку після сніданку, штовхає в холодну пору року.

Серед вправ – спуск з крутого схилу.

Молоді спортсмени повинні заснути

6495961

Перетягування каменів – це ще одне завдання табору.

,00 Р

І дівчата і хлопчики рівні. Німець отримує розрив.

У разі травми є лікар в таборі. Цього разу ця місія була виконана Умітом Салахатовою.
- Я був медсестра в монастирі, моє завдання було допомогти пораненим дітям вчасно. Хлопці зрізали, незначні травми, але ніхто не кричав, говорить Уміт.

Для учасників акції, погодні умови були великим сюрпризом. «Черки» готові до всього, але окремо, і тут все разом: дощ, і ураган, і сівалка.

р.

до Не дивно, що це призвело до того, що нас не захотіли, але додали чимало труднощів, які вже більше, ніж достатньо. Вітер просто зрізав намети, довелося зловити їх і покласти їх знову. І в таких умовах було дуже важко запалити вогонь. Але ми ще встигли, каже Герман Берра.

Герман Берра розбиває свій перший камінь.

р.

Монастир повністю незалежний. Діти роблять власну пральню...

Габаритний зображення

Очищення страв...

Виготовляйте власну їжу...

713982

А потім написати листи своїм батькам.

52424929

Дідар Кульжанов у монастирі вперше. Запевняє, що він отримав не тільки багато задоволення, але і багато досвіду.
- Коли я зламав камінь, це моя перша перемога. Другим досягненням було те, що я дізнався багато речей. Як зробити кашу. Найголовніша перемога, коли ви усвідомлюєте, що ви можете жити в команді, що ви є частиною цього і готові жертвувати своїм друзям.

Після навчання і навчання ви можете плавати. Хлопці роблять це з таким ентузіазмом, якби не було фізичного, виснажливого навантаження.

Увечері святкують ченці.

Санг пісні, танцюючі, підготовлені торти для вечірок дня народження.

- Ми, старшики, мали велику відповідальність за молодші хлопці. Часом довелося переконувати їх, іноді довелося дати тріщину. Але вони були хорошими, швидко навчалися і навчалися на парі з нами, говорить учасник монастиря Саула Мустафаєва.

Саула – бронзовий медаліст чемпіонату світу Wushu Sanda. Вона має безліч інших спортивних досягнень, які не можуть бути досягнуті без сильного персонажа.

Аніла Рустамов – один з наймолодших дітей, він знаходиться в монастирі вперше.
- Я кохаю тут, я ніколи не бачив такої краси. У перші дні було дуже важко, втомлено, сила вибігла, але хлопці допомогли. Разом з тим, ми здивували все.

За перший раз в таборі і Умирзак Бакилов. Молода людина каже, що монастир вчив його як важливо бути незалежним, щоб мати можливість зробити будь-яку роботу.
до Монастир - це ідеальне місце для дітей, щоб визначити найважливіші цінності життя, навчатися бути незалежною. Я розумію, що разом і ми можемо перенести гори.

Відсутність інтернету, неможливості зв'язатися з батьками за допомогою мобільного телефону, без прогулянок і розваг. Замість тренування, вправа, втома, навіть незначні травми. А потім 34 спортсмени, як один, кажуть: "Я хочу повернутися туди."

до У таборі я усвідомив, як рідні батьки, і як приступити її, щоб бути відхилені трюфелями на них або на друзів. Монастир надає неоціненну можливість зрозуміти багато елементарних речей, а якщо є ще одна можливість піти в монастир, то я обов'язково повернеться там, говорить Інара Тарасова, інший учасник монастиря.

Головний «моск» – президент школи «Хін-Хо-мен» Олександр Радунцев. Тренер, який ви не можете грати з і в той же час дуже турботливий вчитель.

1849997

до Якщо один з хлопців не вдається зробити щось, добре, розбити той же камінь, це не означає, що він найслабший і що ставлення до нього буде гірше. Навпаки ми об'єднаємо його з ще більшою увагою і піклуємось про те, що він міцний і що ми є командою!

р.

Після місяця втомлюється, але одночасно життєрадісні, міцні та щасливі кемпінги повертаються додому. У рік один з них повернеться. Він знову повернувся до тестування.