Mi Band Огляд Xiaomi

Я був одним з перших російських власників. трекер з Симулятор[xiao mi] Мі Банда.й Сьогодні Я зроблю вікно, поговоріть про його функції та особисті враження. Він сумісний з будь-яким смартфоном на Android 4.3 і вище, і має Bluetooth 4 LE.

Ціна іграшки 79 юань, або приблизно $15 USDй Пристрій був придбаний в Китаї з офіційного сайту виробника. Якщо ви вже не знаєте, яка робота варто придбати, в кінці огляду я даю посилання. Я не продаю браслетів, я не співпрацює з дилерами - ви знаєте, куди можна замовити китайські пристрої.

Технічні характеристикиОсь заявлені функції та можливості додатку трекера та смартфона:

• Мапа;
  • Сонце трекер;
  • Смарт будильник;
  • Повідомлення про вхідні дзвінки;
  • Калорійний лічильник;
  • Режим очікування до 30 днів;
  • Розблокування смартфона – для власників пристроїв з мікропрограмою MIUIv6 (і не тільки);
  • Розмір: 36x9x14 мм;
  • Матеріал: пластик, алюміній;
  • Захист води: IP67;
  • Батарея: 41mAh;
  • ДСП: Діалог BT4LE
  • Також є військовий датчик.

Розпакування та зовнішній виглядВсі інші продукти СимуляторБраслет прийшов в картонну «екологічну» коробку з фірмовим логотипом:

Не звертайте увагу на великий розмір - він замовляє зовнішній акумулятор на 10400 м Ах, вони пішли з браслетом разом. Логотип друкується всередині:

Сам браслет упаковується в коробку того ж кольору, як зовнішній. Крім того, коробка захищає теплову плівку:

Не складно знімати плівку, але було досить складно відокремити зсередини ззовні:

За допомогою ножа ми змогли підібрати в'язану коробку і, нарешті, прибрати її:

Активний модуль відразу вставляється в браслет і криється в вирізі, під ним є дротообробка і інструкції в Китаї:

Що ще можна очікувати від трекера $15?

Тепер ви можете витягти активний модуль і врахувати "щілини" окремо. Ось мозковий ремінь:

Ось ми йдемо. Смарт-модуля на зворотному боці:

Корпус модуля пластиковий, з одним обличчям дві контакти для зарядки, логотип штампується на спині. Не контролює, кнопки, важелі. Верхня панель виготовлена з алюмінію. Під ним приховані три світлодіоди - про їх призначення я розповість в другій частині.

Ось вони світяться, вказують на рівень заряду:

Світлодіоди можна побачити через проміжок між передньою панеллю і основним тілом, коли ви дивитесь з боку:

Це модуль всередині браслета з спини:

Якщо ви вставляєте модуль вигнутим, він буде залишатися в дивному вигнутому положенні:

На фоні годинника я жартував про мій блог, він виглядає так:

Вага зовсім не відчувається - 5 грам, пристрій дуже легкий. Підсумки надійні, не виглядають "Китайські":

ДодатокБраслет з'єднується до смартфона дуже простий. Спочатку встановлюється офіційна Додаток. МіБанд ()й Ми можемо встановити СимуляторЗавантажити APK з офіційного сайту. Додаток має лише англійську та китайську. Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية 4пдаі команда Міуі.су. Офіційне співтовариство в Росії працює над корисною локалізацією.

Нагадуємо: Вам потрібно Android 4.3 і вище і Bluetooth 4.0 LEй Без цих двох умов браслет не буде працювати, без винятку.й "Прибрати драйвери на синот на 4.2.2" неможливо.

Це все ще відкрито для мене. захист: Не потрібні коди для пари пристроїв. Браслет постійно перебуває в видимості. На браслеті немає кнопок, тому авторизація автоматична. Чи можна «захопити» контроль за чужим браслетом, який я спробую встановити найближчим часом.

Після парі додаток відразу виробляє бюстгальтерА потім починається тюнінг.

У профілі необхідно запитати інформацію про себе - статтю, висоту, вагу. Це необхідно для підрахунку калорій спалюється.

Сам браслет має кілька налаштувань: вибір кольору (рожевий, синій, зелений, помаранчевий), вибір руки, на яку одягається браслет (лівий або правий).

Для того, щоб запустити, необхідно встановити «голь» – кількість кроків, які потрібно взяти на добу. За замовчуванням. 5000 р.й У скріншоті - скільки дійсно піти без процідування.

Ви також можете активувати його. бюстгальтер Детальніше про мене. Крім того, є кнопка.бюстгальтер« » » » » » » » » » » » » » » При натисканні трекер вібратів - це слід якось допомогти в пошуку пристрою, втраченого в квартирі.

Основне вікно застосування в центрі показує кількість кроків, які приймають, трохи вище - погода і (для Китаю) ступінь забруднення повітря. У нижній половині вікна ви можете побачити безперервні розтяжки, які ви прогулялися і калорій спалюються.

Показання до браслетаОдин з хитрощів полягає в тому, щоб переглянути ваш прогрес прямо на браслеті за допомогою світлодіодів - колір можна вибрати в додатку. Як перевірити прогрес на MiBand? «Погляд на браслет – одна лампочка світла означає менше третини встановлених кроків, два більше 2/3, а всі три лампочки прогорають, коли план виконаний! й

Я дивлю світлодіоди не горять.й І так я виглядаю, і стискаю, і доторкнутися, і пропустити зліва направо з пальцем, і збити - добре, він не світиться! Як виявилося, в звичайному стані вимкнено так, щоб не викинути акумулятор, і перевірити Вам необхідно зробити чарівний прохід своїми руками.й Спасибі китайці за відео. Перевірити відео для вас:

Що таке, що ви робите гротексовий рух «погляд за годинником». Я, Ви не можете бачити світлодіоди на сонці.

МапаОдна з двох основних функцій полягає в тому, щоб вимірювати кількість кроків, прийнятих і спалених калорій. Є 5000 кроків в тиші. Повернувшись з роботи, я не турбувався, щоб виконати цю норму, тому тепер я поставив бар на 10 тис., є принаймні конкурентним духом.

Точність педометра, як така, досить хороша: він зробив кілька контрольних прогулянок, підрахунок кроків у своєму розумі - браслет не лежить. Однак, здається Фільтруючі дії з інших ручних рухів при косі Розмаїття повсякденних рухів своїми руками він періодично записує в дії, які вчинили. Залишилося вважати, що це буде покращено в майбутньому версіях прошивки.

Так, теоретично ви не можете перенести телефон з вами весь час - після першої пари, прогрес записів браслетів і передає все при синхронізації, навіть якщо з'єднання не було протягом декількох годин. Що таке максимальний поріг поділу і скільки в браслеті пам'яті, я не знаю.

Соціальні функціїДодаток має функцію "Увійти« » » » » » » » » » » » » » » Вже зараз вона. повністю зосереджений на Китаїй

Серед підтримуваних програм є WeChat (імітатор WhatsApp!, приватні повідомлення), WeChat Moments (соціальна мережа, іконка, схожа на Picasa), QQ (особисті повідомлення), QQ Zone (Китайська соціальна мережа), Sina Weibo (Китайський Twitter). Ви можете дізнатися більше про всі ці соціальні мережі тут. Хоча немає способу, щоб зазвичай поділитися результатом, крім скріншоту і публікації Vkontaktika.

Крім того, є більш глибока інтеграція з додатком WeChat: ви можете знайти друзів, які також мають браслет і конкурувати в кількості кроків, які приймають. Я не маю ніяких власників браслетів, тому я чемпіон.

Коли (і якщо) браслет потрапив на міжнародний ринок, він, ймовірно, додасть підтримку нашим улюбленим Facebook.

Відстеження сну
Ймовірно, ця частина збуджує розум самим. Я вже спробував цю функцію. Знімок екрана показує мені сплячі останні ночі.

Темно-високі сегменти - Так звані. сплячіКоли людина не мріє і важко прокидати. Якщо ви намагаєтеся, це буде дуже складний сходження.

Помаранчевий бар - я прокинувся. (Я не пам'ятаю, але я не заперечю це).

Світло-сірий стовпчики - фаза світлого сну ?ЗАМОВИТИ REM - швидкий рух очей, в цій фазі ми бачимо звичайні і досвідчені мрії. У цій фазі потрібно достати так, щоб пробудження було легко, і є заряд вакантності.

Я не можу сказати, як точний графік, але він, як правило, відповідає теорії глибокого сну в середині нічного і РЕМ-спати вранці, з підвищенням частоти і тривалістю.

Я налаштував сигналізацію на 9:00 з налаштуванням.Смарт Смарт Смарт", що означає, що він Він буде працювати між 8:30 і 9:00, коли у мене є спати.

Він buzzed на 8:32. Вібрація є спокійним, але досить чутливим. Попри лише 6:35 хвилин сну. Судячи від того, що я прокинувся на власній, і, як правило, я повинен буквально кинути вгору - фаза вибирається правильно.

Звичайно, краще судити якість цієї функції протягом тривалого періоду часу, тому протягом декількох місяців, після накопичення статистики, я буду робити додаткове повідомлення.

Так, крім будь-яких «розумних» пробудження, такий пухирець буде дуже корисний при спілкуванні – в сім'ї, з молодими дітьми, в гуртожитку. Цей годинник не підніме всіх.

Розблокування телефону браслетомФункція дозволяє розблокувати телефон без графічних та цифрових кодів, просто приймати руки. Під час презентації це було викликано абсолютно новим підходом, і заявлено працювати тільки з телефонами, що працюють MIUIv6 (які тільки почали з'являтися на флагманах компанії).

На мій бюджет, хоча. RedRice Примітка 4G Працює без питання. Інше, нічого видатного Це не так.

Так ви підбираєте свій телефон, і якщо браслет поруч, вам не потрібно ввести код. Так, якщо ви просто стоячи поруч з мною, ваш телефон розблокований, теж. Для мене єдиний сценарій, який ви втратили свій телефон і ви не розблокуєте його без вашої присутності. Однак якщо ви звикли ввести неординарний графічний код, то коли браслет раптом випускає, ви ризикуєте його не запам'ятати.

Ви можете заблокувати браслет тільки частину вмісту телефону – SMS, пошти, миттєвих месенджерів, залишаючи ігри або музичний програвач. Тим часом, що у нас є функція сумнівної утиліти.

Дзвоните до повідомленняБраслет може здатися при вхідних дзвінках. За замовчуванням, він встановлюється для вібрації 20 секунд після отримання виклику, якщо ви ще не знімали телефон. Мінімальний інтервал 3 секунд. Це корисно, якщо ви забули вимкнення німого режиму, або коли телефон знаходиться в сумці, і ви на метро.

ПошукЗвичайно, пристрій вийшов цікавим. У нас Jawbone аналог за 1/20 цінаДуже добре і технічно. Застосування здійснюється з гідністю, на коліні немає сенсу китайської збірки. Однак є недоліки - слабка фільтрація рухів з рукою, дім світлодіодами.

Знаючи активність компанії з точки зору розробки його програмного забезпечення, ми можемо сподіватися на подальший прогрес і зовнішній вигляд функцій, таких як «порушення відірвати стілець і розтягувати», а також «заспокійливий сон протягом дня».

Можливо, для вітчизняних користувачів єдиним недоліком є складна покупка і завищені ціни від дилерів, що обумовлена особливою стратегією. Симулятор Продаж пристроїв.

Ціна є найнижчою сьогодні, навіть серед неім'яних виробників.

+ Якість виконання;

+ Нормальний дизайн додатків;

+ 30 днів без перезарядки - набагато більше конкурентів;

Заміна (в майбутньому) стрічок;

- Мінімальна функціональність, відсутність пульсових датчиків та ін.;

до На екрані немає навіть годинника.

- Димові світлодіоди, не видно на вулиці;

- Небезпечний дозрівання;

- Погана фільтрація випадкових рухів;

до Додаток орієнтований на китайський ринок.

Це компіляція мого двостороннього рецензування (розпакування та враження) спеціально для Хабрагабра, всі фото оригінальні. Як важко купити пристрій від Xiaomi можна тут.

Останній вид картини говорить нам, що руки рухи, які додають калорій, вважаються рухами, які спалюють жир. Але що ви дійсно хочете за $15?

Недорогі зносостійкі браслети – «перший ковток» справді масивних зносних пристроїв, або безглуздий іграшка?

Джерело: habrahabr.ru/company/ifree/blog/237525/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное