Український банкнот 500 грн.

Цікаво, що хто знає причину цього суперечливого знака «і в трикутнику» на найбільшій банкнотці України 500 грн. Що таке офіційна версія органів влади? Хтось запитав, чому? Чи відповів вони про що-небудь сан?

Я не маю достатньо причин, щоб зробити свої власні вгадки. 2006 р. відзначив президенцію Віктора Ющенко, протеґ США. Око в трикутнику схожий на Масоновий символ і ущільнення Шамбала. Хоча нижче, на фото колажу, я дам знак Шамблала з Ригдена Яппо (у верхньому правому куті). Значна і фундаментальна відмінність від піраміди на американський долар банкнот, це піраміда з обтягнутим верхом і око рівно в нижній, головна частина піраміди (!).

2 фото.

З вищезгаданого фото можна побачити, що український рахунок «іє в трикутнику» не схожий на Око Горуса або ущільнення Шамбала (від Rigden Dzappo), тоді як він ідентичний з масивними символами. Однак око в трикутнику схожий на якийсь спосіб до іншого відомого символу Шамбалли (див. вибір), не вистачає сонячного світла. Я нічого не говорю, це просто моє мислення. Цікаво, чому око було розміщено в центрі законопроекту.
Зрозуміло, що ми всі слухняні раби державної системи, хоча кожен з нас уявляє його самостійно. Зрозуміло, що уряд не консультує з людьми, приводячи до обговорення питань зміни дизайну банкнот. Питання:

Що таке значення цього знака?
до Чи є це ще один приклад «марки» арки їх території?
Чи не належить українська валюта до України?

Зареєструватися