Осінь в Ріо.

Осінній відпочинок підіймали, а місце було дилемою. Де йти? В Європі вже холодний і дощовий. Турецько-египтяни з усіма інклюзивами втомилися і викликають блювоту. Таїланд заборонений.

А потім я пам'ятав Остап Бендер (нехай це обов'язково виконується Миронов) і його "О, Ріо, Ріо, ох, Мама Мія, oh-o-oh, Ріо-де-Жанейро ..." і питання було вирішене самим.

Так безвізові та віддалені Бразилія! Половина дня для вивчення інформації в Інтернеті (і чим навчатися там), іншим днем придбати квитки і забронювати готель. Так, 3 квитки Москва-Ріо з передачею в Лондон вартість мене (не розфарбовувати) 125 тис. рублів. Готель на другому поверсі, 4 зірки, 200 метрів від знаменитої вартості Капачани близько 40 тис. за 6 ночей.

Для того, щоб зробити це простіше навігувати, я замовив російськомовний довідник. Вартість 500 доларів по аеропорту

Не буде багато тексту. В основному на фото. Оскільки Ріо-де-Жанейро важко розповісти. Він повинен бути видно.

7-годинна передача в Лондоні, чистий англійський сніданок і переїхала.

р.

Загиблий у сміття, ми збили в наш готель 11 с.м. У Москві рахують вранці.

А в 6 годину вранці, ми вже були в океані. Capacabana зустрілася з нами суворо.

... але величний.

За обідом ми побачимо місто. Це була весна в Ріо ...

Рибалки риболовлі. Тут був важливий гончарний ходьба.

Цукрові гори та не сміються на Урці.

Продаємо кокоси навколо. Це вал для мене.

Бразилія - люди і обличчя.

більше

Наліво наш довідник. Вірменська. Він продається два в Москві 10 років тому і перейшов в Ріо. Я купив три. Скажіть, що він щасливий.

З правого боку - наш водій. Смішні і розмовні каріок, тобто рідні Ріо.

Ріо, перш за все, приголомшливі види.

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

р.

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

р.

І, звичайно, Він ...

Корцовадо

І це національна бразильська мережа продуктів, шушкерія. Ви платите за 20 греків і холодних закусок без обмежень.

скільки ви хочете

А потім на шавлії починають надіти десятки різних видів м'яса на шампанах, мечах, віперах і шпатерах. Риби, шинка, стегна, стейк, м'якоть, нирки, печінка, яйця, шлунки, ноги, ноги, серця ...

яловичина, свинина, курка, кролик, бульб... Коротко, м'ясні м'язи. До тих пір, поки ви загинете перенасичення білків. Ви повинні бути обережними.

більше

р.

і

У Ріо є чисто фруктово-овочеві супермаркети. Авокадо.

Фрукти какао.

Незрівнянна частина Ріо - флаво. Наші випускники.

2713474

Натюрморт

992869.

до

Спокійні діти. Вони добре там. Як старі радянські двори.

86644

і graffiti favelas