Що їсти на сучасних поїздах

1654262

На шляху з Санкт-Петербурга до Москви я поглянувся в автомобільний ресторан швидкісного поїзда Сапсан.

Я сидів на столі і знайшов цей цікавий знак. Я був здивований таким геномрозидом, але диригент, який швидко приніс мене з неба на землю, пояснивши, що для тих, хто купив квиток безпосередньо до перевезення ресторану. Вимкніть ви можете.
Виявляється, якщо всі квитки в ресторанний автомобіль продаються, то відпочивати доведеться відгодити від їжі.

Напої за розумною ціною для поїзда.

Він взяв Байкал на 70 рублів і пам'ятив його дитинства

Кремовий суп на 250 рублів

Я не знаю в якій формі вона принесе, тому я боївся взяти на себе натрію, після того, як ми полетіли на швидкості близько 200 км / год, я не хотів би перевернути суп на себе.

Супний крем густий і зручний на дорозі, приніс його в спеціальний клуб. Смак цілком прийнятний, враховуючи, що цей автомобільний ресторан навіть радий.

Поцікавився салатом «Казар», але це не було, звичайно, це мінус, довелося взяти «Грек» на 300 рублів.

Запакований в коробку.

Так, протягом трьох сотень могли носити більше, або навіть дуже мало, смак найбільш звичайного свіжого салату.

Ну, як основний курс взяв сендвіч з лососем, але це теж не було, був тільки з тунцем на 180 рублів.

Р

Добре виглядає нормально.

р.

Це не смачно поганий, або ви можете його їсти.
Припустимо, не найнадійніший обід, проведений 800 рублів, але враховуючи, що це швидкісний поїзд, де можна пропустити деякий час з всього чотири години поїздки, я вважаю обід прийнятним.
Чи можна їсти на дорозі, де і що?

Джерело: nemihail.livejournal.com