ДіКапіо. Посол Я економію клімату

Leonardo DiCaprio провів два десятиліття, допомагаючи нашій планеті, бере участь у численних акціях для збереження природи, тварин і клімату. Зроблено його довгоочікуваний друг Kate Winslet.

Лео і я старі друзі. Ми об'єднуємо не тільки теплим і ніжним дружбум цих братів і сестер, але і спільною причиною збереження природи і планети, яка Лео намагається не рекламувати без необхідності. Я дуже щасливий допомогти йому у всіх його вчинках. Ми говоримо про збереження природи. Я пам'ятаю, як ми отримали в кіно Хаус. Історія подорожі з Яном Atrus Bertrand. Ми робимо багато, особливо Лев. Насправді? До 30% своїх роялтів, щоб врятувати планету. Я не знаю, хто більше турбує життя Землі. У процесі зйомок фільму «Титанік» розпочалися чергові дружби. Я був вражений своїм поглядом на життя, і він був дуже молодий хлопчик. Він був 22 в часі.

Кате написав ці слова довго тому в інтерв'ю. Лео вже давно відомо в спеціальних колах як агента екологічних рухів. Лео Банк Кі-мон запросив стати Посолом ООН. 23 вересня Леонардо візьме участь у Генеральній Асамблеї 69-ї ООН в Нью-Йорку. Форум зосередиться на зменшенні викидів парникових газів.

Leonardo Вона сказала:

Я відчуваю велику особисту відповідальність за збереження природи та клімату на планеті. Саме від того, що наша планета стане найближчим часом.

475176

У 1998 році Леонардо ДіКапріо створив Фонд захисту природи, який фінансується особисто та з залученням волонтерських інвесторів. У 2014 році Леонардо дала $3 млн, щоб зберегти океани світу. Сьогодні DiCaprio є одним з 11 посолів ООН.

Леонардо DiCaprio і Володимир Путін на міжнародному форумі в Санкт-Петербурзі в 2010 році, присвяченому захисту та збереженню небезпечних тигр планети.

Леонардо пожертвував мільйонам доларів на Світовий фонд дикої природи для збереження тигр від голодування.