1693
Парк 1:43.
Хай, кожен. Настроювання гарне сьогодні, п'ятниця. Я вже давно писав мій останній пост, і я маю деякі цікаві моделі, які я хочу показати вам.
Почати з ГАЗ-М72.
В цілому я небайдужий до таких автомобілів. Але нещодавно я хотів зробити щось і загинув, і оскільки я люблю 4х4, вибір впав на M72 від AL.
р.
Я шукав фотографії в Інтернеті, знайшов прототип з Красінця. Але це було набагато міцніше, кошик прямо з пекла :D Я сподобалося його.
Перший раз я експериментував з таким старінням, основною проблемою стала хром. Але я думаю, що я зробив.
Гума від maestro, диски від 469 AL
Фото з 469, вона має різну гумову гумку (якщо ви пам'ятаєте, то використовується для стоку, але більше на цьому).
Ботно не дуже доглядав, тому що я планую поставити діораму в коробці міні.
А тепер УАЗ. Я змінив попередні моделі з новою гумкою, вона стала набагато більш реалістичною. Ось 469 (б)
452д
3741 (однорідний ідентичний, один на передмісті, коли він був постменом)
, Україна
Я також продовжив лінію МТЗ, і зробив останній, після столиці (за кольором). Про нього
3610Р. 4200Р.
Один з кращих, на мій погляд.
, Україна
Двигун, солярій.
Ще один кут.
ТНВД
Колесо більше:D
Так, один день я був текстований, ви можете зробити щось для замовлення? Я зробив 130-й ЗіЛ. Він пішов до Єкатеринбурга.
, Україна
Мости і гумка maestro, модель зібрана з KIT
Добрий, тепер я хочу те ж саме.
Право.
Ліворуч :D
Мордачен, більше.
Ну, за.
Р
Почати з ГАЗ-М72.
В цілому я небайдужий до таких автомобілів. Але нещодавно я хотів зробити щось і загинув, і оскільки я люблю 4х4, вибір впав на M72 від AL.
р.
Я шукав фотографії в Інтернеті, знайшов прототип з Красінця. Але це було набагато міцніше, кошик прямо з пекла :D Я сподобалося його.
Перший раз я експериментував з таким старінням, основною проблемою стала хром. Але я думаю, що я зробив.
Гума від maestro, диски від 469 AL
Фото з 469, вона має різну гумову гумку (якщо ви пам'ятаєте, то використовується для стоку, але більше на цьому).
Ботно не дуже доглядав, тому що я планую поставити діораму в коробці міні.
А тепер УАЗ. Я змінив попередні моделі з новою гумкою, вона стала набагато більш реалістичною. Ось 469 (б)
452д
3741 (однорідний ідентичний, один на передмісті, коли він був постменом)
, Україна
Я також продовжив лінію МТЗ, і зробив останній, після столиці (за кольором). Про нього
3610Р. 4200Р.
Один з кращих, на мій погляд.
, Україна
Двигун, солярій.
Ще один кут.
ТНВД
Колесо більше:D
Так, один день я був текстований, ви можете зробити щось для замовлення? Я зробив 130-й ЗіЛ. Він пішов до Єкатеринбурга.
, Україна
Мости і гумка maestro, модель зібрана з KIT
Добрий, тепер я хочу те ж саме.
Право.
Ліворуч :D
Мордачен, більше.
Ну, за.
Р