Політ на Сінгапурський бізнес-клас

Пам'ятайте, що один раз популярний блогер, Сергій Сергей Доля? Він славився описом своїх подорожей. Очікувані готелі, першокласні рейси та рахунки ресторану, що рівніють щорічну зарплату сільського вчителя. Люди дивилися з захопленням казкового життя, який не доступний для багатьох. Сергій любив і знав, як правильно витрачати гроші. Що я оплачував. Спочатку він почав критикувати більше і більше, заслуховуючи читачів, після чого про нього написав дестастаційний пост, виступаючи Леною Міро. Сергій не вижив, що удар. Зараз він практично припинив подорож, його поїздки стали дуже аскетними, переважно в Росії. Сергій залишив читачеві. Хто розповість вам, як літати в Сінгапур на 7,000 євро? Я повинен піднятися внизу банера. Хтось повинен принести до маси доброго і вічного.
20 фото під kata zyalt

Сьогодні ми літаємо в Сінгапур з авіалінією Singapore Airlines. Багато людей думають, що вони мають найкращий бізнес-клас.

Політ на Сінгапурський бізнес-клас Р

01. Мар Від московської муки на Boeing 777. Він мав зупинку в Москві. Рейс фактично від Houston до Сінгапуру з зупинкою заправки в Москві. Бізнес класу 1-2-1 салонної компанії.

02. Мар Найширші місця в бізнесі, які я бачив. Ви можете літати разом з другом і не закрийте. Ви не можете літати один квиток разом;

03.03.2014 р. У задній частині крісла переднім вбудованим монітором і всілякими шафками з розетками, дзеркалами ...

05. У Дмитро Федоров, заступник головного редактора журналу «Прибуття». Він і я збирається Формула 1,1 км Він теж любив стільці.

06. У Добре, є багато номерів.

Політ на Сінгапурський бізнес-клас р.

07. Мар

до 1 2 3 4 5+

08.03.2014 р. Крісло стає робочим місцем.

09.03.2015 р. У Сінгапурських авіалініях стільці перетворюються в повноцінне ліжко. Ви повинні покласти спину. На спинці спини вже є матрац і подушка.

10.

11. Що про їжу? Їжа скромна. Чи можна було краще. У меню є тільки один хороший порт. Вони дали лосось закуску.

12. На спекотну я смажену курку з імбиром та зеленим цибулею соусом, овочами та яєчною локшиною. Ніяких спеціальних.

до 1 2 3 4 5+

13.00 р. Потім вийшов кошик, наповнений сиром і печивом. Потім був чай з тортом і морозивом. Тексти пісень, а це означає: Я взяв торт, але я ніколи не їсти його. Не всі.

14. Я дуже люблю взуття, які надають пасажирам. Набагато зручніше шкарпетки. З якоїсь причини вони не дали нічого іншого. Ні щітки, немає зубної пасти. Якщо ви хочете чистити зуби вранці, підготуйте щітку.

15. 10 годин рейсу неочищений

16.00 р. Для сніданку, фруктів, злаків з молоком і муселі.

17.00 р. З спекотних - млинці, омлет або локшини. Я взяв млинці, вони називають сирники з якихось причин.

18 років Це перший клас. Крісла в першому класі ще ширше. Перший рейс коштує всього 7,000 євро, і бізнес близько 3000.

19.00 р. Це першокласне крісло.

20. У аеропорту Сінгапуру для місцевих жителів, які вилітають через турнікети. Немає прикордонних охоронців. Це вже зроблено в багатьох аеропортах. Навіть в Chisinau такі турнікети автоматичного проходу. Чи буде ми жити в Росії без заміських прикордонників?

Це його. Про Сергія Долю, він був хорошим.