Життя зоопарку

Про те, як живе наш зоопарк. Ми дуже важко показати все, як це є. До того ж я розповім про зоопарк.

9 зображень [next]

Я жити в зоопарку. І це не жарт. Я був тут кожен другий, принаймні розумовий. Чим більше ви знаєте це місце зсередини, тим більше він з'єднується з вашим життям.

На ранні дні я був дуже щасливим, і тепер я дуже люблю, що люди називають іменами кафедр: «Чи перейдемо на корпоратив?» А птахи? Дзвоните до мавпи, попросіть... Ви також можете зателефонувати тут Гадамс. Працівники водного тераріу підійдуть на телефон і тихо скажуть: «Гади». Ну, що використовується для того, щоб бути справою, і зараз вони гордо називають Aquaterrarium, тому що протягом трьох років тепер нам було величезне будівництво, наповнене рибою, змії, черепахи, ящі, унікальні в своєму роді. «Чи є викрутка? І приймали його на левард. У нас є садівники, лікарі, кухні, коти, собаки, мавпи, угортання. В цілому майже три сотні людей працюють.
Фоторепортаж - Фей Кинкайу.

З питань догляду за тваринами, які прибувають до 8 ранку, деякі раніше. Галина Петровна, яка доглядає за ведмедями, йде в 6:30, щоб мити басейни. Часті шаути на своїх підопах (3 коричневих, 2 Himalayan, 3 полярних ведмедів), але завжди припустимо в смачних сендвічах з цілого бункера з медом і горіхами. Ведмедики люблять її і послухати її.
На фото ведмедя Aurora

При очищенні мавпи, будьте готові, що не тільки викинуть моркву на вас, але вони також заливають і прополюють щось неприємне. Вона любить диких тварин так багато, не вкусити. Звісно, є люди, які можуть бути вихованці, але це рідкісні винятки і всі на власний ризик.
На фото віверра кішка Eva.

Я роблю новини про зоопарк. Моя робота дає мені можливість піти на всі відділи і отримати навіть де можна не всім. Наприклад, в величезних лабораторіях акватерарію є тільки акваріуми і терарії з підлоги до стелі і вузькі проходи між ними. Терарії тейем з крихітними ласощами, від 2 см в розмірах, зоологи живлять їх таргани з тавежами.
Розмір кавуна 7 см.

Ви можете ввести пінгвінари тільки в стерильний хірургічний костюм і не торкнутися нічого. Риба морозива на кухні. Заморожені заважають в відро з морською сіллю і кожен гіль фарширований в капсулу вітамінами. Пінгвіни не можуть їсти.

Я часто розповіли, що «порошкові тварини, які сидять в клітках, повинні бути випущені». Для цього хочу сказати, що більшість тварин не народжуються в першу чергу покоління в зооопарку, від дикого виловили рідко: зберегти види, які загрожують відмиранням, або якщо тварина перебуває в неприємності. Наприклад, ми отримали полярні ведмеді – їхня мама зникла (попередньо загибла або загибла), дівчата вирушали окремо. До того, як ми взяли їх до зоопарку, ми отримали пучок паперу. Ми зробили. Полярні ведмеді рідкісні ці дні. Для багатьох тварин, там немає, або ліс був зрізаний, або poachers чекають вбити і продати шматки, або ловити і продати як живу іграшка.
Фото Ілля Наймушин, ведмедя кубики Аврора і Вікторія.

55705961

Коли я зустрілася з друзями, кожен з них запитує: «Дуже, як твої тварини?» Уважає бути чесною )
Ось відповіді на запитання:
1,1 км На лев. Системи дистиляції для всіх небезпечних тварин. Двері перегородки всередині корпусу, називають шифером, відкривається з ручкою зовні. Тварини навчаються перехресно, тому що вони отримають їжу.
2,2 км Підшипники не отримують нігті нарізані.
3. У Немає одного гребінець тварин. Прийміть тімські кінь, husky, donkey, ponies.
4. У Кормувати дуже добре, тільки вибрані фрукти і овочі, свіжі м'ясні.
5. Умань Ложка їсть 8-12 кг м'яса на добу. У нас є 4 леви, 4 тигр.

На фото молодого сигтя

Сьогодні Красноярський парк Флори та Фауни «Роев Роок» відсвяткував День народження. Він вийшов 14. У першому році було 80 тварин. Більшість представників місцевої фауни. Зараз у нас майже 6,5 млн голів 720 видів. І прекрасний сад більш ніж 270 видів багаторічних рослин і 20 000 однорічників.

Я люблю свою роботу і побажати вас всім, що спасибі.