634
Листи від в'язнів Trent Bell
Дент-Белл задумав цей фотопроект для особистих причин. Його друг, батько чотири, був засуджений до 36 років в тюрмі. Попри те, що один і хто-небудь допоміг йому морально, фотограф приступив до проекту «Події змови для себе в дитинстві». Він знайшов людей, які попросив писати такі листи самому, а потім фотографувати їх на фоні цих листів. У своїх листах люди писали попередження про себе, що може, на їх думку, захистити їх в майбутньому від смертельних помилок, через які багато засуджених.
«Я вірю в тебе, і багато інших. Але чому не хочеться вірити в себе?
«Знайди, що люди завжди перевірять і провокують тебе. Тексти пісень, а це означає: І що ви думаєте, тільки реальний людина може протистояти провокації.
«Якщо ви відчуваєте себе, що ви робите помилку, подумайте, перш ніж пошкодити наслідки. й
«Що ви приймаєте рішення, яке впливає на життя інших і своє майбутнє. й
«Посмішка і ніколи не не відчуйте себе на розумі. Потурбувати інших з повагою вони заслуговують. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Зберігати силу, щоб пропустити, тільки тоді можна пробачити себе. й
«Я тримав більшу частину мого життя в барах. Ви заслуговують так багато іншого. й
"Не втратите себе."
Більшість цих людей вважають, що вони можуть змінити щось, якщо вони робили щось інше, ніж вони зробили. Однак це далеко від чіткості. Але в будь-якому випадку, Тент подякував всім учасникам експерименту: він дав їм можливість переосмислити деякі речі, подумати про майбутнє і минуле і трохи приїхати до умов своєї долі.
«Ми самі даємо глухість і глухість, щоб знищити наше життя. Мрії та перспективи нормального життя в майбутньому неможливі з ними. й
«Я вірю в тебе, і багато інших. Але чому не хочеться вірити в себе?
«Знайди, що люди завжди перевірять і провокують тебе. Тексти пісень, а це означає: І що ви думаєте, тільки реальний людина може протистояти провокації.
«Якщо ви відчуваєте себе, що ви робите помилку, подумайте, перш ніж пошкодити наслідки. й
«Що ви приймаєте рішення, яке впливає на життя інших і своє майбутнє. й
«Посмішка і ніколи не не відчуйте себе на розумі. Потурбувати інших з повагою вони заслуговують. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Зберігати силу, щоб пропустити, тільки тоді можна пробачити себе. й
«Я тримав більшу частину мого життя в барах. Ви заслуговують так багато іншого. й
"Не втратите себе."
Більшість цих людей вважають, що вони можуть змінити щось, якщо вони робили щось інше, ніж вони зробили. Однак це далеко від чіткості. Але в будь-якому випадку, Тент подякував всім учасникам експерименту: він дав їм можливість переосмислити деякі речі, подумати про майбутнє і минуле і трохи приїхати до умов своєї долі.
«Ми самі даємо глухість і глухість, щоб знищити наше життя. Мрії та перспективи нормального життя в майбутньому неможливі з ними. й