Чому ми працюємо 4 дні на тиждень

У 2008 році за спеціальністю комп’ютерна інженерія в університеті в Аргентині.

Упродовж старших років ми пройшли стажування в компаніях, таких як HP, IBM, Intel. Після цього ми помітили неправдивість у своїй роботі. Ми не змогли зрозуміти, чому люди, які не мають технічних знань, підкажуть про те, що робити і перевірити, як вони це робили.

Отже, коли ми зробили проект eMT, порівняльний пошуковий двигун для Латинської Америки, ми вирішили зробити щось інше: немає менеджерів проекту. Через шість років у нас було 34 інженери з Чилі, Бразилії, Мексики та Колумбії, а ми ще працюємо без традиційних конструкцій і графіків, і ми вирощуємо на 204 відсотків щорічно.

У великих технологічних компаніях ми часто бачили програмістів, які швидко та погано заохочують працювати з управлінням. З часом це призводить до стандарту: «до цього погано, але швидко. й

Компанія «Ларрі Трейд» зауважила, що «Інженери не повинні бути доміновані менеджерами проектів з обмеженими технічними знаннями. й

З іншого боку, як програмісти, ми дуже хворіли, що мають босів, що відповідають, коли вони бажали.

Розробнику потрібно в середньому чотири години безперервної роботи, щоб бути продуктивним. Тому, в ідеалі, програміст повинен працювати від 9 до 13, а потім від 14 до 18, для досягнення максимальної ефективності.

Якщо, наприклад, бос планує запис на 11 ранку, ранок загубився, тому що я повинен підготуватися до неї, будьте там, скажеш Привіт всім, обговорити проблеми, повернутися на робоче місце і продовжувати з того, де я пішов. З усім цим смуком, ранок загублений.

Павло Грахам, підприємець, програміст і засновник YCombinator, сказав: «За програміст, вартість зустрічі завжди вища. й

Тексти пісень, а це означає: Правда, ми не мали офісу на початку. Ми просто не мали коштів на ранніх стадіях оренди офісу.

Продовжуємо до другого року, коли ми змогли приїхати в офіс з усіма сортами бункерів, які ми давно мріяли про (пінгові столи, відеоігри, кафе-кухарів, тренажерний зал і здорові телевізори). Ця фаза тривала лише вісім місяців, а потім ми вирішили повернутися до віддаленої роботи, з декількох причин.

Для стартерів автодоріг – чи за допомогою громадського транспорту або на машині – в середньому за годину і за годину назад. Так, в 9-годинному робочий день ми витратили 22 відсотків нашого часу, що переміщається. До вартості оренди авто та офісу додано вартість.

Але економічні причини не найважливіші. Головною причиною стала втома, яка накопичувалася від цих рухів. Цей час можна використовувати набагато краще, наприклад, для спілкування з сім'єю.

Ми зараз маємо людей з п'яти країн, і ми віримо, що звичаї роботи віддалено дозволить нам далі рости.

Четвертий робочий тиждень. Зменшення кількості днів на робочому тижні є недавньою інновацією. Ми робимо це за останні два роки, і це було велике рішення.

У світанку індустріалізації люди вважали, що чим більше вони працювали, тим краще були результати – так кожен працював 5 днів і мав лише 2 дні для відпочинку. У технологічному проекті, як і наші, більше не завжди є кращими.

Ми повинні інженери, які задоволені і мотивовані виконувати добре. Ми не піклуємось про кількість, ми піклуємось про якість.

Це цілком в рядку з метою залучення кращих програмістів. Ці умови дозволяють нам найзручніше і в результаті ми маємо надзвичайно низький рівень обороту.

У нашому досвіді великий програміст вирішує проблему в два рази швидше, як середнє, так і з кращою якістю.

Ми також втомилися від слуху про балансування праці та сімейного часу. Для нас це була прекрасна відповідь на багаторічну проблему – тепер ви можете провести 50% більше часу з родиною.

Крок за кроком 1. Для стартерів ми повністю закинули зустрічі. Все спілкування здійснюється в письмовій формі. Відсутні дзвінки, не наради, немає телеконференцій.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Про те, як виробнича станція врятувала еквівалент близько 200 зарплат, просто скорочуючи час зустрічі до 30 хвилин, а максимальна кількість людей на зустрічах до 7, і ми знаємо, що ми були на правому шляху.

2,2 км Немає денного. У нашому графіку не входить запис на прийом або зміни графіка. Робота організована кожним з нас, на підставі знань та графіків.

Таким чином, всі комунікації стають асинхронними. Це означає, що ми можемо програмувати без перерви, а потім, в зручний час, відповісти на запитання.

3. У Ще одним важливим моментом є те, що ми повністю відмовилися від електронної пошти. Ми втомилися від використання пошти як до списку. Він не був призначений для цього, і не був ефективно заточений для цього.

Ми переїхали з історичної методології штовхача до Пула. Я маю на увазі, ніхто не може надсилати мені електронну пошту, запитуючи мене, щоб зробити щось. Я обрала власний бізнес.

Відхилення зустрічей і електронних листів забезпечується нашим внутрішнім розвитком, які ми називаємо iAutonomous. Це програма класу SAAS, яка дозволяє кожному члена команди брати участь у розробці та створенні нових завдань.

Ми бачимо список завдань, прогрес, і ми можемо створювати і брати участь в задачах, щоб отримати їх через.

З цим інструментом ви можете побачити, хто робить те, що зараз. Не потрібно боса розповісти нам, що робити, або зробити це правильно або неправильно. Ми всі програмісти та знаємо, як працює кожен.

Я вірю, що наша головна особливість - якість інженерів, які ми наймаємо. Основна особливість полягає в їх здатності бути проактивними. Люди, які працюють з нами, є власні підприємці – вони не потрібні людині, яка постійно перевіряє, чи працюють вони.

Неактивні інженери завдають шкоди нашій культурі праці. Інженер з високопродуктивності хоче працювати з тим, хто робить ще більше (і краще) роботи. Ми не змогли взяти участь у роботі програмістів, які не мали таких якостей. Але через кілька днів, тижнів в більшості, ми виявили його. Я раджу Вам не затримувати розбиття робочих відносин, які не працюють – краще для обох сторін. Якщо програмісти потребують нагляду, вони знайдуть місце в іншій компанії, з менеджерами.

Я раджу, щоб почати з цих звичок прямо - це буде набагато простіше, ніж змінити їх пізніше.

Джерело: habrahabr.ru/post/237187/