1057
Капітальна інфраструктура ще не здатна впоратися з зростаючою популярністю велосипедів
Нещодавно на Пушкінській станції з’явилася справжня драма. На обов’язках, що плоско відмовляються відпускати на ескалатор два екстремальні на BMX - спеціальні трюкні велосипеди. Підйомники відразу виявили «Чим не ви пустили дітей в велосипедах?» і був відновлений публічний правосуддя, відштовхуючись від опіків. Ще одна однакова літня жінка, навпаки, розмовляла на боці мита. «Чому на тебе!» стрибнув на суперника. - Що таке діти? Вони подарують всім. Діти посміхалися безглузно, насолоджуючись шоу.
Ця сцена дуже розкрита. Поганий велосипед Москви був дуже швидким. Поки не вистачає двох колісних доріг. Кіклісти заважають пішоходів і автолюбителів, автостоянок і пішоходів заважають велосипедистам, і це незламне коло ще не зламався.
Ступінь велосипедної непереносимості в Москві, незважаючи на все, досить висока. «Ви бачите, ми не робимо правила самостійно. Ми, як і всім іншим, працюємо за дорученням, офіцером з обов'язків на Пушкінській коментарі з вищезазначеної ситуації. - Є - на кожному стовпі і біля черепиці приклеюються. Не допускається з велосипедами, тому не допускається! Але вони не читають. За доповідями допускаються тільки складні і дитячі велосипеди. BMX, нехай маленький за розміром, але діти все ще не люблять.
У забороні, як кажуть працівники метро, є просте пояснення. «Відчувається, я їзда тільки на ескалаторі з велосипедом», - згадує Тамара. Так він зумів його покинути, а потім жінка впав. «Народа часто піднімається з платформи і скаржаться, що вони їдуть ролики або дошки нижче, іноді на велосипедах, скутерах», - розповідає офіцер з обов'язків Микола. «Ми тут захопили велосипеди, щоб складати, ролики стріляти і все, що, але вони походять і кладуть їх назад». «Чи можна попасти на шляху», – попереджає Тамара. Я не говорю про те, що пасажири болять, одержують брудні.
Єдине правильне рішення, в розумінні співробітників метро, є строгим дотриманням встановленого порядку використання метро, але навіть це не гарантує успіху. «Русики не можуть бути розгромлені», – запевняє Ніколаї, посилаючись на загальну правову спроможність населення. І його колега Тамара провадить універсальні, гуманістичні цінності. “Якщо ви хочете жити нормально, то не заважає іншим”, вона каже і додає: «В цілому, в метро є кілька циклів, але є багато з них у місті. й
Цікаво, що звичайні вуличні пішоходи привітають розширення велопростір в Москві, але скажуть, що все ще більше робити. «Я 80 років, я циклопедію себе і я повністю підтримую розвиток цього напрямку», - розповідає Віктор Перцовський, який бере на себе відпочинок разом з Тверським бульваром. Але нам потрібна загальна нормативна система, яка важко створити. Потрібні велосипедні смуги по магістральних дорогах, при русі небезпечні. Але в парках не потрібно їздити - тут і так вузькі, ходити діти, пішоході, кому можна доторкнутися.
Схожі зауваження виготовляються резидентом Канади Keira. Я хотів би їздити з дочкою. Як ми говоримо, дочка Кіри мирно спить в тіні дерев. - Але дороги небезпечні. Ось, перш за все, необхідно чітко позначати велосипедні доріжки, щоб кожен знає своє місце: Пішоходів, велосипедистів, автостолів. У той же час Кіра не заперечує права їздити в парках. "Так, дійсно, ви можете пошкодити і навіть збити ноги", - сказала вона. Але всі просто повинні бути більш обережними і виглядати навколо.
Але професійний цикл Алексей вважає, що вело в Москві не має майбутнього. Коли ми зустрілися, він сидить на лавці на площі на вулиці Тверській, одягаючи шолом і спортивний велосипедний костюм. У двоколісному спортивному снаряді італійського виробництва стояли відразу, пісаючи на лавці. "Мій друг зламав руку в Горькому парку, на велосипедному шляху", - сказав Олексій. Доріжка була зелена, і дві мами і діти ходили прямо вниз її, їсти морозиво; вони думали, що якщо вони фарбували зелене, значить, це своєрідна безпечна зона. Ну і мій друг практично в'явся в них, в останні хвилини ковані і впав, і вони навіть не приходять допомогти.
Олексій впевнений, що він є безпечним для їзди на машині. На дорогах немає циклів. «Люди не мають елементарної культури: автомобілі постійно підрізаються, не дають способу, багато грубості,» Коли я був одинадцять, я зациклив до Шеремецького і Крилатського до велосипедної доріжки. Він половив тихо назад і вперед. Тепер це можливо тільки для дуже досвідченої людини. Я кладаю чотирирічну сестру на каркасі і поїхав до сусідніх дворів. Я не роблю це зараз, нехай навіть в моєму шоломі. й
«У 2013 р. наодинці було 4688 нещасних випадків, пов’язаних з циклістами в країні», – коментує Вадим Мельников, генеральний директор експертного центру «Небезпечний рух» Вадим Мельников. Основні причини нещасних випадків: недбале ставлення до правил дорожнього руху, відсутність якісної велосипедної інфраструктури та низького рівня дорожньої культури.
За словами Мельникова, обсяг продажів велосипедів в тому ж 2013 році був двічі рівнем 2009 року, а в наступні п'ять років на велосипедному ринку тільки виросте. «Поставка за кермом велосипеда, людина зіткнулася з низкою проблем», – коментує експерт. По-перше, погане обладнання вулиць містобудівних шляхів. По-друге, дорожня частина щільно переповнена автомобілями, можливість їздити на ній не так. Займаються люди ризикують водіння по дорозі - транспортний засіб в місті зайнятий, кількість транспортних засобів на автомобільних шкарпетках. До тих пір, як і раніше, Але тут циклісти стикаються з жвавим потоком людей і викликають їх дискомфорт. й
Напередодні пішоходів, інтерв’ю МК, Вадима Мельникова дивиться рішення про проблеми реорганізації велосипеда в Москві. «Це варто обговорити питання зменшення швидкості на тих вулицях, де є циклічні доріжки, щоб циклісти не бояться «краси» швидкості автомобілів», - коментує експерт. Чудовим варіантом буде будівництво спеціальних доріжок і доріжок. У той же час збільшення кількості позначених зон (циклопедичних шляхів) будуть вільні пішохідні зони від двоколісного транспорту. й
«Я не впевнений, що велосипед зможе замінити інші транспортні засоби в Москві», - сказав він. У нас є особливий клімат, віддалені відстані. Але насолоджуйтеся часом велосипед стане гарною альтернативою і добре вписується в міське середовище. й
По дорозі, щоб дозволити перевезення велосипедів в метро, міські органи не мають наміру...
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Коста Бланка – курортна зона з трьома сотими сонячними днями на рік
Резиденти Донецька оплачують даним терористам, щоб вони не потрапили в будинок