1030
Пилки
З того часу людина вперше бере свій новонароджений малюк в руках, його життя перевернулася вниз. Світ ніколи не буде таким же для нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ви повинні бути розірвані між роботою і сім'єю, навчавшись змінити діапери і зробити поні годинники для ваших дочок, поясніть сина, як все працює в цьому світі, і багато іншого. Але сучасні танці не дадуть. Весь час.
19 фото джерело: AdMe.ru
Батько прогріває малюка зі своїм теплом, поки матір відновлюється від його народження.
Тад вперше забрав дитину в руки.
Дад дарує найкращі концерти і тільки VIP сидіння.
Тато може бути ніжним. Особливо коли це життєво важливо.
Сучасний батько знає, що таке шиття і активно його використовує.
Дад знає дітлахів у світі.
Тато може фокусуватися навколо.
І може навіть застосувати макіяж до своєї дочки перед звітним танцювальним виступом.
Дад знає, як поставити дитину до сну.
І може це зробити в будь-якому місці і в положенні тіла.
Навіть при роботі.
Дадс знає, що ви не повинні бути генетичним батьком, щоб бути кращим татом у світі.
Дад навчить все на прикладі.
Покажіть, як це працює.
Дад - найкращий ігровий майданчик.
І мій найкращий друг.
Дад завжди знає, як зробити дитячу посмішку.
Дад розуміє, скільки вони чекають на нього вдома. Вони завжди поспішають прибути рано.
Не боїться сказати: "Я люблю тебе. й
р.
Ви повинні бути розірвані між роботою і сім'єю, навчавшись змінити діапери і зробити поні годинники для ваших дочок, поясніть сина, як все працює в цьому світі, і багато іншого. Але сучасні танці не дадуть. Весь час.
19 фото джерело: AdMe.ru
Батько прогріває малюка зі своїм теплом, поки матір відновлюється від його народження.
Тад вперше забрав дитину в руки.
Дад дарує найкращі концерти і тільки VIP сидіння.
Тато може бути ніжним. Особливо коли це життєво важливо.
Сучасний батько знає, що таке шиття і активно його використовує.
Дад знає дітлахів у світі.
Тато може фокусуватися навколо.
І може навіть застосувати макіяж до своєї дочки перед звітним танцювальним виступом.
Дад знає, як поставити дитину до сну.
І може це зробити в будь-якому місці і в положенні тіла.
Навіть при роботі.
Дадс знає, що ви не повинні бути генетичним батьком, щоб бути кращим татом у світі.
Дад навчить все на прикладі.
Покажіть, як це працює.
Дад - найкращий ігровий майданчик.
І мій найкращий друг.
Дад завжди знає, як зробити дитячу посмішку.
Дад розуміє, скільки вони чекають на нього вдома. Вони завжди поспішають прибути рано.
Не боїться сказати: "Я люблю тебе. й
р.