Урочисте світ Ігоря Гофмана

Ізраїльський фотограф Ігор Гофман відкриває світ для себе. І для людей. Він називає себе простим любительом, дослідженням як журналіста, але багато коментарів на соціальній мережі до його творів зводяться на єдиний погляд: Заслуги Ігоря заслуговують на перше місце у відомих фотоконкурсах міжнародного масштабу.

Р

До речі, відмінне почуття гумору Ігоря Гофмана проявляється не тільки в деяких фотографіях, але і в його особливий, «брендовані» жарти.

Про те, як правильно формувати питання.

Прогулянка по вулиці. «Чи ти курить?» Я сказав: "Так," і я захопив мій сигарет. вона дивна.

P.S. Цигарка.

Є люди, які вірять в казки. І є ті, хто вірить в історію, що немає казок.
1 990 р.

331944

Але незважаючи на те, що скромний фотограф живе за його задоволення в Тель-Авіві і не особливо схильний до всесвітнього визнання, його фотографії, як магніт приваблюють очей. Ігор так само вдається знайти щось особливе в найпростіших повсякденних ситуаціях, що його вражаючий портфоліо сміливо заслуговує на найвищі позначки. Деякі фотографії просто шедеври, але не кожен вуличний фотограф може ловити ніжні або рідкісні моменти повсякденного життя і зробити їх так глибоко, що серце болить від краси.

р.

р.

доб.

р.

Ігор працює в жанрі репортажної фотографії, робить портрети, фотографії пейзажів, продумує через концептуальні колекції, пагони ще життя. Особливе лікування не існує. Фотограф має таємниче почуття ситуації. Це називається талантом.

р.

Ігор Гофман