Найяскравіші зміни в зачіски зірок в 2014 році

2014 продовжується, але попередні результати можна підсумувати. Ми не покриємо все на глобальному масштабі заздалегідь, це занадто серйозне (і хто знає, що буде завтра?), і тому звертаємо увагу на те, що не має великого значення в цілому, але все ж дуже цікаво з жіночої точки зору. Це про зачіски зірок, найяскравіші зміни в останні 9 місяців в цьому пості.

Шкарлетт Джоансон зробив практичну (але звичайно модну) стрижку перед пологами своєї дочки Роза, яка народилася 4 вересня поточного року:

12436.

Після того, як частина з Cara Delevingne і Zac Efron, Michelle Rodriguez вирішив скидати лічильник життя, змінити не тільки її стрижку, але її ставлення до багатьох речей:

«Новий образ». Нове життя. Нова атмосфера, написана зіркою «Фаст і Furious» в Instagram.

Але Кеша, хоча часто «ресети», але все-таки падає коротко. У липні вона вирішила дізнатися, що це означає бути Мальвіною.

Енн Хатеу з'явився на набір комедії «Інтерн» з волоссям лише нижче плечей.

Крістен Стюарт продемонстрував нову коротку стрижку в Парижі Fashion Week, прибуваючи на Chanel show.

29 травня перед початком літа Хіларі Дюфф зробив модний автомобіль, який ідеально вписав її.

Кілька днів після подачі для розлучення з Paul McDonald, Nikki Reed зіпсована її шикарне волосся. Вона зараз назад до її старого зображення.

р.

Рожевий Ельф на День Ріанна

"Препарати для апкаліпса добре передаються", - Адам Левін захопив цю фото з сумним Behati Prinsloo.

У 2014 році Павло Паттон фільм Незалежна премія духу.

Maggie Gyllenhaal дебютував свій новий колір волосся на Каннському кінофестивалі. Швидко розуміючи, що цей відтінок не підходить їй дуже добре, Maggie знову стала коричневою.

Келлі Osbourne продемонстрував, що нам її смілива стрижка з поголені храми 6 квітня з словами «Що ти думаєш?

"Я зазвичай не беремо себе, але я думаю, що мій новий зачіска варто, - чоловік Мар'яна догляд, нік гармата, писав в Instagram. Ти можеш не знати, але голова Ніка забарвлюється як тита.

Народжений Хуг Хефнер, 34-річний Голлі Мадісон, успішно одружений, подарував дочку.

222886

Нікол Richie змінив до фіолетового навесні, але все ще не входить до цього кольору.

Р

Не на довгий, але Margot Robbie як і раніше стала брюнетка, радуючи частину чоловіків, які темніше. Вперше з новим кольором волосся з'явилася молода актриса.

1 лютого Кім Кардашян, який був блондин за деякий час, повернувся до більш-менш натурального кольору волосся.

По завершенню з Карім Харбаго (беттер, відомий своєю сценічною назвою Француженська Монтана), сестра Кім, Хлое Кардашян, рушила полонину в спорт і, щоб її волосся не заважали процесу, пішли в перукарню і плетені їх в хвостиках. Звісно, тренінг дуже інтенсивний і ефективний, тому що не існує слідів колишнього чарівника.

Jenny McCarthy Вона сказала, щоб її білявка curls просто в час для Нового року бути більш природним і реальним в 2014 році. На весіллі вона повернулася.

Selena Gomez зробив чубчик, посилаючись на зачіску подруги Bradley Cooper Sookie Waterhouse.

«Я спробував мене краще підписати Селену.

Немає менш помітних змін:

р.

Юліанне Хуб

бджільництво

Емма Камінь.

Лена Дунхем

Rita Ора

Даша Поранко

, Україна

Анна Пакін

р.

Кайлі Куоко