571
Ravshan і jamshut: вони Exist
Моя подруга працює в дитячому садку. Здійснили ремонт будівлі все літо, а вересень було вилучено, і вона попросила мене підключати пару офісів в Інтернет. Я купив кабель, роз'єми, приймав другу сили для стискання, прийшли і навчався. І всі жінки, я бачу, жінки почали працювати назад і вперед: хто ви?, і до кого ви прийшли, і де ви працюєте?
І головне, що друг все ще навколо, ебать йде куди. І деякі її колеги досить нема нічого. Але це не точка, що відволікається. Я чую свого роду шуму, подруга говорить: цей фореман є будівельними працівниками, давайте подивитися, як гості з сонячного Узбекистану зробили наші двері на групі. Я пішов до групи, спочатку я нічого не розумію - аварійний вихід з другого поверху, потім я отримав.
Тут буде 7 зображень.
р.
2 малюнок
3 малюнок
4 картини
5 зображень
6 картини
І все це додано не декоративними гвоздиками, але з гвинтами. Гаразд, я зробив.
І головне, що друг все ще навколо, ебать йде куди. І деякі її колеги досить нема нічого. Але це не точка, що відволікається. Я чую свого роду шуму, подруга говорить: цей фореман є будівельними працівниками, давайте подивитися, як гості з сонячного Узбекистану зробили наші двері на групі. Я пішов до групи, спочатку я нічого не розумію - аварійний вихід з другого поверху, потім я отримав.
Тут буде 7 зображень.
р.
2 малюнок
3 малюнок
4 картини
5 зображень
6 картини
І все це додано не декоративними гвоздиками, але з гвинтами. Гаразд, я зробив.