Модель Кристал Ренн

Кристал Ренн народився і піднявся в Міссісіппі перед переїздом на автобус Нью-Йорк-Сіті, щоб стати моделлю. Має контракти з Chanel та Jean-Paul Gaultier. Вона писав і опублікував книгу, голодний (Сімон і Шустер), у 2009 році.

Про життя в Вільямсбурзі

Я не хвилювався з цими застарілими будівлями дивних відтінків. Не вдалося уявити більш комфортне місце в місті. Всі ці кольори, графіті всюди стали так дорогою для мене.

Про любов фотографа

Все почалося з моєї поїздки в Патагонію. Я дійсно захоплюю все навколо мене і просто не можу допомогти, але захопити його на камері. Моя любов фотографів привела мене в світ моди.

Про подорожі

Я хотів би піти на кемпінг самостійно або з групою. Я люблю подорожувати в лісі. Я відчуваю, що я входжу в абсолютно інший світ. У мене є деякі невизнані зміни, які якось впливають на життя. А коли ви піднімаєтесь на вершину гори, просто неможливо передати свої почуття в словах. Як відкрити власну планету, яку ніхто не бачив. Я думаю, що це найкрасивіші моменти мого життя.

Про персонал

Важко сказати, що формат камери я хотів би краще. Я дуже задоволена від роботи перед об'єктивом талановитого фотографа і я так само, як я хотів, коли я створив фотографії себе.

р.

Порада

Будьте кращим другом для себе. Я намагаюся передати дівчатам і жінкам з усього світу, що живе в гармонії з собою, ви повинні спочатку навчатися насолоджуватися самотністю. Похід на кіно або пообідати самостійно - це спосіб збільшити самооцінку і побудувати впевненість. Під час роботи в якості моделі я часто був в таких ситуаціях і навчився весело.

Про моделювання

У мене є багато приємних моментів з моїми моделями кар'єри. Закриття шоу Жана Павла Гройєра, що працює з Карлом Лагерфельдом, знімаючи кришку з Кароліною Куркова для журналу інтерв'ю та працює з Марина Абрамовичем для журналу Vogue Ukraine.

«Марина – неймовірно талановита жінка. Я був вражений своєю експозицією на Art Basel. Ми з радістю познайомимося з тим, що знайшли спільну мову. Я з радістю приймав пропозицію взяти участь у проекті і даваю найкращу допомогу, щоб результат перевершив всі очікування. ?

На літературних заходах

Він був важко повернутися до своєї домашньої країни. Я був затоплений спогадами дитинства, сни. Я хотів бути успішним і зробити щось важливе в житті. Я хотів навчити людей про справжню красу, що так важливо в сучасному мінливому світі і навчити їх насолоджуватися тим, що ми маємо тут і зараз. Я відчув, як мої думки, необхідні для того, щоб почути, і тому моя книга народилася.

Ідеальний день.

Зніміть свій будильник сигналізації і заголовок на ринок брейна Вільямсбург. Потім зайдіть в корисний бранч і закінчити день в кінотеатрі дивитися гарну класику. Може бути з друзями або господинями. Я хотів би піти в Тибет або Індія, візьміть мій щоденник, мій камеру, і посидіти в багаття на довгий час, дивитися нескінченну магію зоряного неба.

Про майбутнє

Я постійно шукає натхнення. Я зустрів талановитих митців, які вражають своєю роботою. Я знаю, що я хочу поділитися досвідом з іншими.