Вчений комп'ютер Retired НАСА вирощував слонову ніжку

Вирощування комп'ютерного вченого НАСА слонової ніжки перетворилося на пекло: він важко пересувається, і якщо він виходить зовні, він стає метою для жорстокого поводження. На щастя, лікарі пообіцяли допомогти пенсіонеру. 10 років тому, комп'ютерний вчений НАСА Михайло Кулл (Michael Cull), живе в Лондоні, був в автомобільній аварії, після чого його життя перетворилося в пекло. Справа в тому, що з часом ліва нога почала поступово збільшуватися за розміром. Після декількох років відставив чоловіка в Шотландію і подбали про дивний недугу на власній - витягнувши набряклої кінцівки з панчохами і бандажами - але його нога продовжував набрякати. В даний час атипова тканина поширюється від пальців до стегна, викликаючи кінцівку Кали деформувалася і збільшена до величезного розміру. , Україна

За даними 66-річного комп'ютерного вченого комп'ютера, він зараз рідко виходить за межі страху руїл-лесби інших. " Я стала метою для позбавлення волі, він додає гірко. Люди закликають мене наступати прізви, найчастіше слонової людини, і цей прізвичок болить мене самим. Я дуже пригнічений, тому що немає ніякого способу сховати свою ногу: коли я ходив по вулиці, мої штани піднімають вгору і кожен бачить його. Я не можу носити шкарпетки, тому що пухлина покриває пальці. І я не можу знайти одяг, який підійде розмірам кінцівки. Раніше пансіонер звинуватив Національну службу охорони здоров'я не хоче допомогти йому - сказав він, що лікарі відвернулися від нього, ігноруючи кінцівку вагою майже 13 кг. На щастя, лікарі з Kingston-upon-Hull нещодавно прийшли до допомоги людини, які обговорили з ним операцію для видалення деформованої тканини.

Вони кажуть, що вони намагаються отримати свою ногу назад до її нормального розміру і зовнішнього вигляду. Я привітав! - Кілл поділився своєю радістю з доповідниками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я не можу чекати лікарів, щоб допомогти мені підготуватися до операції. Згідно з місцевими ЗМІ, операція з зменшенням ногу «селфант» запланована на наступний місяць.

Джерело: fedpost.ru/lydi/46118-u-otstavnogo-kompyutershika-nasa-vyrosla-slonovya-noga.html