Р
Зараз працює ідол мільйонів. Багато людей не знають, що він зробив, крім iPhone, але вони ще думають, що він кращий людина на землі. Дуже мало хто знає про людей, які надихнули його і були його ідолами. Так, так, навіть люди, як Steve Jobs мають ідолів і поділилися ними на Quora. І ми ділимося з вами. - Павло Ренд
Кейт Ямашіта, людина, яка працювала з роботами, поділила його спостереження. Він сказав, що Павло Ренд (відомий дизайнер, творець логотипу NeXT) мав великий вплив на Стів. Коли Ренд спійманий, роботи відключають і слухали. Коли Ренд дав поради, роботи слухали його. Він був дуже щасливим. Ямашіта сказав, що він ніколи не бачив людей, які мали такий вплив на роботи. Кобун Чино Отогов
Ця поважна людина була Робота гуру. З його допомогою Стів узгоджував східну культуру і розлучився в буддизм. І він відповідальний за те, що роботи не пішли на ченці і вирішили створити Apple. Він також одружений Стів і Лорен в 1991 році. Томас Едісон
Про те, як великий вчений змінив світ з його винаходами. Аддісон також зарахований на створення першої виробничої лабораторії світового виробництва. Едвін Land
Земельна ділянка була ідолізованою. Ідентифікував себе з ним і багато способів був дійсно схожим. Як працює, земля була вогнена від своєї роботи. Боб Дилан
Можливо, ця особа повинна бути доставлена першим. Один з найбільших музикантів був героям роботи. Ось як він описав першу зустріч: Я сидів у лобі, нерв, чекаю зустріти Дилан. Я був нервом з двох причин: бо він був мій герой і тому що він не був настільки розумним, як я думав, що він був. Але ми зустрілися. Він був бесідою. до Генрі Форд
Один з найвідоміших промисловців також був героям роботи. Форд, як роботи, був досить прямим у своїх зауваженнях: Ви можете вибрати будь-який колір, доки він чорний. Акіо Моріта
Моріта стала співзасновником корпорації Sony. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Натхнення в біографії Моріта і його компанії. Бодибилдерши
Бушелл, засновник Atari, був першим і єдиним роботодавцем. Він також вважається одним із засновників відеоіндустрії. За словами Стіва Возняка, роботи ідолізовані Бушель і звернули натхнення від нього, створення Apple. Як ви можете бачити, навіть роботи нехтували заявою, що неможливо створити ідолів для себе. Що у вас є ідоли? Не врахуйте!
Джерело: macradar.ru/stories/8-lyudej-kotoryx-bogotvoril-stiv-dzhobs/