Не біжить.

Моя дружина і я тепер маю один автомобіль для двох. Увечері ми паркуємо на дорозі, так як на дворі немає місць. Спочатку ми йдемо на роботу, потім вона йде до неї. Займається колесом вранці.

Отримати в точку. Вранці ми сідаємо вниз, прогріваємо, лівий індикатор повороту, подивіться в ліву дзеркалу, переміщаємо, відкидаємо. І тоді, наліво, переправляючи подвійний твердий і висить, деякі старі мухи Dodge, отримайте 20 метрів вперед і чекає на нас. Його дружина не помітила його і відрізати його. До речі, це перший раз, досвід водіння 5 років. Навігація Підійшов його на праву і продемонстрував апологію з схожими жестами. Потім, перейшовши спочатку, зв'язавшись з аварійною екстреністю.

Тексти пісень, а це означає: Тоді хлопець знову щасливий. Спостереження за ним в дзеркалі, його дружина побачила його на нерегулярному перетині Дею Некії. Бідна людина, людина. Я не мав цього ранку.
Далі, після двох перехрестя, ми піднімаємось на світло трафіку, забуваємо про цю ситуацію. Увімкніть вікно водія. Я шукаю вліво - людина, я шукаю назад - це той самий Dodge. Знайте, ми не будемо говорити. Відкриваємо вікно, рука з ручним ароматом цукерок, що надходить до неї: «Гуї, не бажали, як це, будь ласка.» ?
І листя дядька.

По-перше, після перегляду записів з реєстраторів, ми очікуємо все, кричущими і загрозами, але не це. Дякую за гарний настрій!

A fucking story від час назад, не фантастичний.
Про нас