Грузинське весілля

Грузинське весілля

У місцевих традиціях прийнято влаштувати два свята, в будинку нареченого, а потім на наречену. Щоранку на території готелю, то в готелі є великий вибір страв, які знаходяться в 5 хвилинах ходьби. Весілля в будинку нареченої скромний, запрошують тільки 50-60 близьких друзів і родичів

Грузинське весілля

Не варто забувати, що всі сукні до с. весілля, навіть дітей. Коли вони одягаються, вони виглядають як принцеси.

Грузинське весілля р.

Особливо для весілля в дворі будинку будували величезний намет, де всі гості вміщуються. Довгий стіл і дерев'яні лавки, здається, перетягни всю село. Багато людей знають один одному, сидять на інтересах, але зазвичай чоловіки окремо, і жінки окремо. Якщо ви хочете поспілкуватися з тими ж людьми, і ви можете поговорити з дружиною і в домашніх умовах.

Грузинське весілля

На весілля, а не тут. Не було весільного фотографа, тільки родичів.

Грузинське весілля

Лоти їжі на таблицях. Курка з горіхами, хачапурі, свіжими овочами, м'ясом і з яких причин салат Олив'є.

Грузинське весілля

Там був навіть червоний ікр, що тут дуже рідко і напевно дорого.

Грузинське весілля

На спеціальному столі для молодят вже було помпезне тістечка з луком, вином і солодкими подарунками.

Грузинське весілля

У той же час, як гості зібралися, привітали, поспілкувалися, остаточні препарати були на кухні.

Грузинське весілля

М'ясо, основа грузинської кухні, слід варити тільки на вулиці. У величезному горщику було щось особливе. А на фото – це місцева знаменитість, музикант з гурту «Сван», яка проїжджає по всьому світу з концертами.

Грузинське весілля

Що таке Грузія без шашликів!

Грузинське весілля

Грузинське весілля

Через сад випікають елегантні дівчата в підборах ...

Грузинське весілля

Я, ймовірно, підібрав трохи, коли я написав, що кілька людей плаття спеціально для сільського весілля.

Грузинське весілля

Стіл жіночий. Я не люблю ці речі, і бути чесною, я не люблю їх. І я ніколи не відсвяткувати свій день народження на столі, і я намагаюся уникати запрошення на вечерю.

Грузинське весілля

Десь у прихованих кімнатах, наречена одягнена і допущена для урочистого виходу до людей.

Грузинське весілля

І наречена в цей час приймає привітання.

Грузинське весілля

У певній точці, що здавалося б, набуває життя. Лебеді піднімаються, піднімають свої окуляри, а потім, в повній мірі їх голоси, грають повільні, але неймовірно міцні пісні. Чоловічий хоровий спів, без супроводу.

Грузинське весілля

Їжа на столах я показала раніше тільки для краси. Вони не встигають приклеїти до неї, жінки з лотками постійно ходять по намету і пропонують нові продукти харчування.

Грузинське весілля р.

Під час таких «просіяних» бенкетів ви можете зв'язатися тільки з сусідами: ви не будете працювати і запропонувати змінити.

Грузинське весілля

Але мій сусід був звичайним американцем. Найвідоміші, з Колорадо. Як він закінчив у с. Сван? Він прийшов до роботи в школі, викладання англійської мови. Під Саакашвілі була поширена аналогічна практика: навіть в кожному віддаленому селищі надіслав рідний динамік. Хлопець (недостатньо забути його ім'я) жив у Грузії протягом усього року, дізнався багато, але не міг зрозуміти деякі речі. Він також забороняється їздити в Грузії, навіть в угоді.

Грузинське весілля

Тамада. На грузинському весіллі це не професія, це виклик. Поважна людина запрошується, щоб стати тамадом, це величезна частина сім'ї, але він також може відмовитися. Немає грошей на нього, тому що він також є почесним для нього.

Грузинське весілля

Ну, без конкурсів, веселих танців та інших несенсів московських весіль.

Грузинське весілля

Нагадуємо мене про когось, брата!

Грузинське весілля

913542

У молодят з'являються після третього тосту, всі підіймаються і пристосуються гучно.

Грузинське весілля р.

Пара йде на стіл, на якому вони проведуть вечір. Найпопулярніші місця.

1814768

І тільки після того, як в руках тамади є відомі барани. Перший тост каже себе, напої на дно, а потім переходить ріг на іншу людину: хто любить.

902597

Так, тости не говорять по колу, але «за призначенням». Я не знаю, якщо вони готові заздалегідь.

Грузинське весілля р.

Ну, після того, як тост може бути однаковий «альверд». У цьому випадку, як тостний, так і алвердний напій з рогу. І в кожному ріжі, до речі, п'ять літрів вина. «Немає шансів на пити, що гість прийшов з Кахеті, виноробні!» він сказав.

Грузинське весілля

Джерело: macos.livejournal.com