Грузинське весілля

У місцевих традиціях прийнято влаштувати два свята, в будинку нареченого, а потім на наречену. Щоранку на території готелю, то в готелі є великий вибір страв, які знаходяться в 5 хвилинах ходьби. Весілля в будинку нареченої скромний, запрошують тільки 50-60 близьких друзів і родичів

Не варто забувати, що всі сукні до с. весілля, навіть дітей. Коли вони одягаються, вони виглядають як принцеси.

р.

Особливо для весілля в дворі будинку будували величезний намет, де всі гості вміщуються. Довгий стіл і дерев'яні лавки, здається, перетягни всю село. Багато людей знають один одному, сидять на інтересах, але зазвичай чоловіки окремо, і жінки окремо. Якщо ви хочете поспілкуватися з тими ж людьми, і ви можете поговорити з дружиною і в домашніх умовах.

На весілля, а не тут. Не було весільного фотографа, тільки родичів.

Лоти їжі на таблицях. Курка з горіхами, хачапурі, свіжими овочами, м'ясом і з яких причин салат Олив'є.

Там був навіть червоний ікр, що тут дуже рідко і напевно дорого.

На спеціальному столі для молодят вже було помпезне тістечка з луком, вином і солодкими подарунками.

У той же час, як гості зібралися, привітали, поспілкувалися, остаточні препарати були на кухні.

М'ясо, основа грузинської кухні, слід варити тільки на вулиці. У величезному горщику було щось особливе. А на фото – це місцева знаменитість, музикант з гурту «Сван», яка проїжджає по всьому світу з концертами.

Що таке Грузія без шашликів!

Через сад випікають елегантні дівчата в підборах ...

Я, ймовірно, підібрав трохи, коли я написав, що кілька людей плаття спеціально для сільського весілля.

Стіл жіночий. Я не люблю ці речі, і бути чесною, я не люблю їх. І я ніколи не відсвяткувати свій день народження на столі, і я намагаюся уникати запрошення на вечерю.

Десь у прихованих кімнатах, наречена одягнена і допущена для урочистого виходу до людей.

І наречена в цей час приймає привітання.

У певній точці, що здавалося б, набуває життя. Лебеді піднімаються, піднімають свої окуляри, а потім, в повній мірі їх голоси, грають повільні, але неймовірно міцні пісні. Чоловічий хоровий спів, без супроводу.

Їжа на столах я показала раніше тільки для краси. Вони не встигають приклеїти до неї, жінки з лотками постійно ходять по намету і пропонують нові продукти харчування.

р.

Під час таких «просіяних» бенкетів ви можете зв'язатися тільки з сусідами: ви не будете працювати і запропонувати змінити.

Але мій сусід був звичайним американцем. Найвідоміші, з Колорадо. Як він закінчив у с. Сван? Він прийшов до роботи в школі, викладання англійської мови. Під Саакашвілі була поширена аналогічна практика: навіть в кожному віддаленому селищі надіслав рідний динамік. Хлопець (недостатньо забути його ім'я) жив у Грузії протягом усього року, дізнався багато, але не міг зрозуміти деякі речі. Він також забороняється їздити в Грузії, навіть в угоді.

Тамада. На грузинському весіллі це не професія, це виклик. Поважна людина запрошується, щоб стати тамадом, це величезна частина сім'ї, але він також може відмовитися. Немає грошей на нього, тому що він також є почесним для нього.

Ну, без конкурсів, веселих танців та інших несенсів московських весіль.

Нагадуємо мене про когось, брата!

913542

У молодят з'являються після третього тосту, всі підіймаються і пристосуються гучно.

р.

Пара йде на стіл, на якому вони проведуть вечір. Найпопулярніші місця.

1814768

І тільки після того, як в руках тамади є відомі барани. Перший тост каже себе, напої на дно, а потім переходить ріг на іншу людину: хто любить.

902597

Так, тости не говорять по колу, але «за призначенням». Я не знаю, якщо вони готові заздалегідь.

р.

Ну, після того, як тост може бути однаковий «альверд». У цьому випадку, як тостний, так і алвердний напій з рогу. І в кожному ріжі, до речі, п'ять літрів вина. «Немає шансів на пити, що гість прийшов з Кахеті, виноробні!» він сказав.

Джерело: macos.livejournal.com