Як це? Леапмоція

Я дізнався про Leapmotion під час своєї кампанії Kickstarter. Він добре виглядав, але wow-ефект не виготовлявся. Навесні того ж року вони промивають оновлення v2 з скелетним відстеженням кожного пальця. І це, де Джонні Мнемонічний сказав мені: "Ви отримали це!"

Пристрій був швидко знайдений за ціною людини в зарубіжному інтернет-магазині з безкоштовною доставкою. Хороший бонус був листом через кілька днів з текстом «Друг, так що ви не любите довго чекати, ми вирішили відправити його в EMS». Успіхів.

Все вийшло швидко і без проблем.

У ящику сам пристрій і два дроти до нього, один коротший, інший довше. Чому короткі – я не розумію, пристрій відмовляється працювати через USB-хаби, які вони, в принципі, не соромно говорити.

Все необхідне програмне забезпечення встановлюється з сайту: додаток для налаштування пристрою та Airspace - запуск програми. Додатки можуть бути завантажені/покуплені з магазину, в даний час є тільки 205 додатків. Ця фігура посідає невелике зерно сумнівів і змушує вас думати. Де є розробники, громада, де кожен? Ау! Проект не багато, але виріс $14 млн інвестицій.

Всі права, достатня кількість максимів, нехай мені вичавити щось з віртуальними ручками. У налаштуваннях встановіть максимальну точність роботи, запустіть візуалізатор і див.:

Скептизм спочатку про цей пристрій, але я дійсно хотів зв'язатися з віртуалією своїми руками. Всі програми / ігри, які я спробував, що залучений до рухів пальців, є біль і страждання. Більш-менш ви можете використовувати, де весь щітка повністю або один пальчик, але це не приносить радості абсолютно. Після гри з пристроєм протягом півгодини він повернувся в коробку, разом з бажанням використовувати або розвивати щось за його участю.

Джерело: habrahabr.ru/post/236459/