Ваш будинок. Плюс мінус.

Сусіди. Я в соцмережах, але сусіди дуже важливі для мене. І чим менше, тим краще. У 10-му поверсі я знав всіх сусідів: Я був знайомим з кимось, бо я з кимось захотівся. Але було важко (і не хочу) знайти спільну мову. Існували різні моменти. Сусід на підлозі нижче назавжди опинився перед входом, наприклад, довелося привезти «до хата» так, щоб не замерзнути, а потім почувати з дружини: «Чому так солодкуватий п'яний». Або заяву від сусідів навпроти шафи для картоплі і одягу (дуже гідні і), залізні двері на крило і лінолеум в одному крилі. Тут, в с., була знайдена загальна мова, і всі почали слідувати вулицею разом - суботами двічі на рік і взаємодопомога.
Паркінг. Це серйозна проблема для міста сьогодні. Це стає міцним. А іноді ви будете так рубати в спальні блок, який ви можете отримати з багажника. Що якщо хтось закривається? Оке, суші оар. Я можу паркувати мій відро тут, і 3 друзі буде достатньо місця. Чи не вистачає? Парк по дорозі - немає трафіку, що залишився провулок буде досить.
Платежі комунальні. Не сумнівайтеся. Всі витрати на обслуговування на мене. Але я повинен бути і критичним в часі (не критичні розтяжки wow, shame). Але я не платжу, як багато 6000 для опалення в траншеї. І це просто опалення. Плюс вода, гаряча і, як я пам'ятаю, близько 10 більше точок.
Їжа. Ми не заводимо багато овочів. Трохи помідори, огірки. Решта краще купити в магазині. Фрукти - зрозумілі: яблука, сливи, груші, ягоди. Хліб в місцевому магазині – це просто пісня, не поліетилен, хрусткий, смачний. Коли можливо, батьки купують хліб тут.
Діти. Завжди в свіжому повітрі. Нормальні дитячі ігри. Lapta ще не відіграла, там немає відповідного місця, але я дізнався, як організувати подорож до відповідного лука.
Є багато переваг, але ви не можете писати все, як це на ходу.

р.

Про нас
Також є недоліки, але не так суттєві, якщо ви наносите на протилежну шкалу з плюсів.
До неї. Ви завжди повинні зробити щось. Це головний недолік для мереживних людей. Ви патчуєте його, ви патчуєте його вгору. Поставте газон, газонні поли. Овочі полів. Ремонт сантехніки своїми руками. електрика. Хоча це все вище, але завжди досить часу.
Витрати. І не вистачає часу, тому що потрібно заробити, оскільки витрати вирощені нереально просто. Ми повинні будувати. Ви повинні зробити це весь час. Я купив будинок без опалення і без вікон. Ні, були вікна, але в такому стані я мав встановити нові. Я не чекав таких додаткових витрат. І тепер я просто завершила утеплення будинку і шкіри. Очікується. Не може бути дорогою, але це багато грошей, за моїми стандартами. І нерви.
Шати. Тепер потрібно міняти лінолеум на плитку внизу, тому що лінолеум не схожий на опалення знизу і покритий плямами (я не знаю, коли він стелений). В цілому витрати з ніде здаються постійними.
Чи можу я продати будинок і повернутися в квартиру? Про нас

Джерело: pryf.livejournal.com