«Що я можу їхати? Флоріан де Ласс

Подорож по Африку і Близького Сходу, я постійно побачила людей, які люблять гриби, перетягни гори речей на гущі, банки, культури з полів. Часом вони несуть назад від ваги, гордо переносять себе, утримуючи кошик на голову, балансування, перенесення речей додому або на ринок щодня.

Анга, Індонезія

Алексіс, Руанда

Аруб, Ефіопія

Bigawa, Непал

Я створив цей звіт, щоб зрозуміти себе і показати інші, скільки ви можете носити. Це завдання до Західного суспільства, світу споживання. Я ніколи не бачив такого різкого контрасту в будь-якому місці.
3250Р. 3700Р.

Жан-Клод, Болівія

Р

Kasim, Ефіопія

Путрі, Індонезія

Червоний басант, Індонезія

Проект «Як багато хто може носити?» – це фотозвіт про складне життя людей в країнах провокації. Ключові слова для щастя тут посміхаються і сміхаються, і вони не мають нічого більшого комфорту: вони працюють весь час і одягають щось назад і вперед.

Сара і Ніфа, Болівія

Селя, Болівія

Суман, Болівія

Sumica, Болівія

Ви можете побачити цей проект на двох рівнях. Першим є пряме повідомлення. Це просто відмінність: хто і що може носити фізично. А другий повідомлення приховано: кожен несе свій хрест (сім'я, суспільство, життя). І кожен з них працює самостійно. Скільки можна носити?

Тамру, Ефіопія

Тер, Непал

Хайат, Болівія

Флоріан працює в Парижі, де він розміщує проекти і працює на своєму сайті. На виставках Нью-Йорка видано досить відомий фахівець у Франції, який процитував в США (існу роботу).