Фестиваль Венеції 2014: Фотогалереї

Останнє повідомлення про Фестиваль Венеції Я традиційно хочу присвятити модним зображенням знаменитостей з фотогалонів. Фотогалереї передають урочисті прем'єри фільму на червоному килимі, а їх гардеробний код зазвичай передбачає стримані повсякденні наряди без дрилі. У цьому огляді я збираю тільки кращі модні ансамблі зірок і запропонувати їм свою увагу.

29990Р

Почнемо наш рецензент з Louise Ranieri, який відігравав почесну роль провідних на кінофестивалях. Фотогалереї традиційно відбуваються на узбережжі Адріатики, а наряд для цього потрібно вибрати відповідний - легкий, романтичний, сексуальний. На мій погляд, Луїза відмінно справляється з цим завданням! Класична біла сорочка виглядає супер сексуально на жінці, а напівпрозора шифонна спідниця в підлозі тільки посилює цей ефект. Шкіряний "чоловічий" ремінь, що поєднує цей образ від N°21 по Alessandro Dell'Acqua разом, далі підкреслює жіночність і витонченість нашої героїні.

Дженніфер Джонс вибрав стриманий наряд від Hugo Bosss для фотозалу. Основою образу стала шовкова слонова сорочка, доповнена жіночною укладкою з дотиком естетики 70-х і орнатні чорні сандалі. Я б вибрати для цього нарядного взуття м'якого відтінку - бежевого або персикового, але в загальному образі виявився добре.

Перед тим як прийняти до червоного килима в шикарний вечірній туалет, Емма Камінь дозволила розслабитися трохи і вибрати комфортний ансамбль від Proenza Schouler для фотозалу. Штани з графічним принтом в поєднанні з вільними укороченими зверху виглядають дуже стильно і свіжими влітку, навіть незважаючи на монохромну колірну гамму.

р.

Яскравий міні-плаття ідеально підходить для фотозалу в Венеції. Олександра Даддаріо на легендарному тіні «мандарина тангого» і доповнила його тапочки з вишуканим принтом. У цьому образі, особливо з таким неймовірним кольором очей, як наш герой.

р.

Beauty Moran Atias, який ми познайомимося з цим кінофестивалем, нанесений на фотогалерею в елегантному ансамблю з курорту Еміліо Пуччі. Цей образ є ідеальним втіленням морського стилю в одязі і прекрасно вписується в атмосферу заходу, який, як ми знаємо, відбувся на березі моря.

712984

Не дивлячись на чорний колір, який був основою образу Ана О’Рілі, наряддя актриси від Preen виглядає мило і чарівно. Фемінін силует в стилі 50-х і яскрава квіткова вишивка, в тон якого був обраний відтінок помади, розм'якшений образ і зробив його більш романтичним.

Р

Ще один дуже жіночний образ був показаний до нас актриса Amy Ryan. Легкий сарафан середньої довжини поєднується з пастельними відтінками сандалі - що може бути більш романтичним? З цього наряду, як ніби подає свіжість влітку.

Ідеальне зображення для всіх різне – у випадку Зої Кравітц, це оригінальний ансамбль від Balenciaga. Короткі шорти і чорний шовковий топ з драматичною сливою прекрасно вписуються в стиль актора, зображення якого найчастіше далеко від класичної моди і від нарядів, які ми звикли бачити на соціальних заходах.

Француженка Charlotte Gainsbourg - це ще одна дівчина, стиль якої навряд чи вписується в холі-грудний каркас Голлівудських червоних килимів. Костюми актриси, здавалося б, зібрані, але з них стають ще цікавішими і на відміну від інших. ансамбль Ентоні Ваккарелло, в якому Шарлотта з'явилась на фотогалереї з нагоди прем'єри фільму «Три серця», просто поєднала безтурботність і сексуальність, що її стиль славиться.

Китайська актриса Zhao Wei вибрала елегантну сукню від Christopher Kane для фотозйомки. Наряд поєднує ніжність рожевого гіпсу і футуризм чорного нейлону - поєднання, що дав образ оригінальності.