Азіаки Сицилянська ескулап

За 9 років лікар з Сицилії працювала за спеціальністю лише 15 днів. Лікар скористався всілякими петлями в законі, щоб оплачується без роботи.

Італійські органи запустили розслідування до лікаря, який провів 9 років в курсах, на канікулах і на лікарнях, при отриманні повної заробітної плати, пише Щоденне телеграф.
50-річний лікар з Сицилії, ім'я якого не було розкрито, почав працювати за спеціальністю в 2005 році, але відразу ж пішов на курси університету, які були сплачені за кошти платників податків.
Повернувшись до роботи в жовтні 2008 року, лікар відразу ж прийняв виплату сім'ї, яка тривала шість місяців. Він пішов на роботу 15 днів в стаціонарі, але потім загинув хворий виїзд до липня 2009 року.
Після відновлення лікар почав відвідувати ще один курс навчання в університеті, який тривав до червня поточного року. До кінця 2016 року він також отримає лікаря.
Головний лікар лікарні, де Сицилянський «робочий» каже, що він спробував повернути несуттий лікар на робоче місце, але не міг: всі залишки і відсутність були в межах закону.
Лікар каже, що він несерйозний зв’язаний з медіа. “Натисніть мене, але навіть лікарня підтверджує, що я діяв законно. Здійснення курсів є нормальним і я покараний для розвитку мого інтелекту, Щоденник Телеграф проголосив його як кажуть. За словами лікаря, коли він повертається до роботи, знання, які він придбав, принесе користь лікарні.

RIA Новости