711
Лілі Collins в журналі Asos
Компанія Lily Collins стала основним персонажем британського онлайн-журналу Asos за жовтень. 25-річна акторка не тільки продемонструвала свою нову стрижку, в той час як позування фотографа Михайла Гаупмана в різних ультрамодних нарядах, але й розповіла журнал про свою першу зустріч з модною легендою Карла Лагерфельда та її ставлення до дизайнерських речей.
Лілі Collins на кришку журналу Asos
На засіданні Карла Лагерфельда:
«Я сказав, що привіт до нього і не планував запитати його, щоб взяти картину, і він запропонував мені!» На виставці Chanel в Далласі ми знайшли спільну землю. Він був дивним. Я їздав механічний бульчик в наряді Карл був смішний і хороший, і я сказав йому, а потім він попросив мене бути обличчям Баррі.
Лілі Collins в фотосесії для Asos
Про мій стиль:
«Я дуже багато дизайнерських речей. Я не подобаю людину, яка купує всю колекцію, коли вона виходить. Я хочу, щоб переконатися, що я отримую довго. Бренди поєднують мене речі, і так я експериментую з моїм стилем, але більшість грошей, які я витрачаю на збірні товари і мас-маркет одяг.
Лілі Collins на кришку журналу Asos
На засіданні Карла Лагерфельда:
«Я сказав, що привіт до нього і не планував запитати його, щоб взяти картину, і він запропонував мені!» На виставці Chanel в Далласі ми знайшли спільну землю. Він був дивним. Я їздав механічний бульчик в наряді Карл був смішний і хороший, і я сказав йому, а потім він попросив мене бути обличчям Баррі.
Про мій стиль:
«Я дуже багато дизайнерських речей. Я не подобаю людину, яка купує всю колекцію, коли вона виходить. Я хочу, щоб переконатися, що я отримую довго. Бренди поєднують мене речі, і так я експериментую з моїм стилем, але більшість грошей, які я витрачаю на збірні товари і мас-маркет одяг.