Отцы и дочки Ирана

Серія портретів батьків і дочок в Ірані підкреслює суть іранського суспільства. Серія портретів, виготовлених Nafise Motlak, дрібних коментарів на кожній фото, здавалося, піднімати віваль. Також помітні зовнішні відмінності. Різні пасата населення, різні рівні відносин, різні вимоги до одного. Різні та схожі любов батьків та дочок.

Fatima і її dad. «Мій батько – бібліотекар в мечеті. Люди думають, що я не маю права, тому що мій батько є розумним. Але це не так! Він навіть дав мені йти на ярмарок національної книги з друзями, коли я був 15. й

Shadi і її бізнес dad. «Я тато хлопчика в душі. Мені просто потрібно знайти ключ до своєї поведінки, і це все в руках.

Нева і її тато. «Я даду інженер, він працює протягом п’яти днів на тиждень, і я дуже багато на власній. й

Толіма і Дад. «Я даду краще. Я не знаю, що додавати. й

Катайун і Дад. «Мій батько, відроджений військовий офіцер, перепротекторний, оскільки всі мої друзі думають. Але я думаю, що він просто бере участь у моєму житті. й

Шима і Ліна. «Наш батько займається міжнародними соціальними проектами. В Європі ми дали багато свобод. й

Захра. «Мій батько безробітний. Я не знаю, що сказати про нього, я ніколи не сказав про нього, і я не знаю, що сказати.

Ареза. «Мій батько – ковролін. Він так смішний, кожен смішний, ми часто маємо сімейні вечірки і весело разом. й

Жиріма. «Мій тато працює в галузі. Я з ним. й

Маша. «Я дад є ветераном війни і я дуже гордий його. Я дуже хочу, щоб він був якомога щасливим. й