Прихильник до прикусу

Остання солома стала темою «Школа від Vkontakte року для романтики 90-х років».
Я прочитав листування молодшого покоління і прошу. Не від змісту листування, але від його грамотності.

Я не даю прикладів, відвідувачів Тишек, які знають про рівень грамотності коментарів. До речі, коментатори: це важливо, щоб в останній темі про грамотність, автор забив багато плюсів, але вони лікувалися в коментарях, в основному хлопці про те, які ця тема була написана.

Георг Орвелл має прекрасний роман, який називається 1984.
Він міцний, ніж у Фаусті Goethe. Але ми не говоримо про сам роман, але про Додаток до нього, званий «На газеті». Подаруйте вам кілька лапок.

551450.

Лексі було розділено на три класи: Copyright (c), Київський словник (Kyiv Dictionary), 2019. Tous droits réservés.
Логін Вміщені слова, необхідні в повсякденному житті – пов'язані з вживанням їжі, питтям, робочим, підгодівлею, ходьками, їздою, садівництвом, приготуванням тощо. Складається майже повністю з слів, які ми використовуємо сьогодні, таких як «дощ», «півень», «хвост», «залісся», «сугар», але в порівнянні з сьогоднішніми мовами, їх кількість була надзвичайно невеликою, а значення набагато більш строго визначені. Всі неоднозначності, відтінки значення були очищені. Поки це можливо, слово в цій категорії був джерний звук або звуки, і висловив лише одну чітку концепцію. Логін У літературних цілях і філософських мотиваціях. Призначений для висловлення тільки найпростіших цілеспрямованих думок, пов'язаних з конкретними предметами і фізичними діями. ?

Р

« » » » » » » » » » » » » » » Другою відмінною рисою граматики Newspeak стала її регулярність. Всі види особливостей у формуванні гладдю, у їх деклінації, у зв’язку з виснаженням словес усунено якомога довше. Наприклад, дієслово «збивати» приймало участь «повільнення», «до хвилі» було засвоюване лише таким чином – «збивати» та ін. Слова «хікень», «рат» в плурі мала форму «хікень», «рат» і відповідно лука, «милок» мав плурал – «молоч», «полювання» була використана в скутнику, а в деяких іменах співучого номеру був виготовлений з плуралу: «лоан».

Чи кільце дзвіночок?
Зрозуміти, що вороги нашої країни вигоди від загальної неіграції населення, така маса легше маніпулювати, раби не потребують книги. Немає необхідності дізнатися правила російської мови, просто читати хороші книги, це буде достатньо.

Я не виправдаю думку аудиторії.

Але ми повинні говорити про загальну ілюстрію. Навіть якщо тільки одна з сотень людей, які читають тему, думають про це, я розглянув час, не втрачався.
Так, QR-код - Орвелл, 1984