Деякі співробітники Google є таємно жити в офісних сайтах

Сплячий стенд в Google

Робота в Google є дуже цікавим для приватних розробників, які не хочуть залишити офіс. І чому це коли все тут: їжа, гімнастика, душ, пральня? Є тільки ліжко для сну. Але це не зупиняє найпривабливішого «живого хакера».

Quora має перепис користувачів, які проживають у місті або поблизу головного офісу Google. Працівники поділяться досвідом та корисними порадами. Наприклад, в яких кімнатах великого штабу можна провести ніч, де на прилеглому таборі пітчити намет, в якій моделі автомобіля максимально зручно викласти ліжко.

Брендон Окседін, один з дизайнерів, допустив, що він провів три місяці сну в вагоні Volvo на парковці будівлі 1900 офісної будівлі. Він задовольнив, якщо це не передбачено.

Брендон викласти матрац ІКЕА в салоні і вішати вікна з чорними шторами (з настоєм скла 90%).

Узгоджуючи дискусію в нитці, Брендон не єдиний, використовуючи трюки, щоб жити і навколо офісу. Вони кажуть, що один хлопець жив, як це протягом 2-3 років. Уранці він пішов на душ біля тренажерного залу, потім на робоче місце, де він залишився пізно. Після кількох років він зберіг достатню кількість грошей, щоб купити будинок без застави.

Ще один співробітник компанії, дизайнер інтерфейсу Ben Discoe, таємно жив на кампусі протягом 13 місяців. «Я повинен оплатити будинок і аліменти. Не було грошей, що залишилися в оренду на тарифах Каліфорнія. Я купив 1990 GMC Vandura ван за $1,800 і це було, фігурно кажучи, мій тільки оренда в 13 місяців.

Ben Disco також використовується матраци ІКЕА і щільно закривається шторами для комфортного сну. З одного дня охоронець зійшов до нього, дізнався, що людина була працівником Google, і не підійшов до нього знову.

Як ви можете жити в мережі Google. До речі, 675 кухарів і кухонних працівників готують безкоштовної їжі тут. Співробітники їсти більше 40 000, що обслуговує день, і компанія витрачає мільйон доларів на місяць на м'ясо курчат. В цілому, близько $20 на добу, щоб забезпечити харчування для одного працівника.

Джерело: habrahabr.ru/post/236233/