Хостел.

У бізнесі я хочу зробити речі, які дійсно цікаві. Комбінування хобі та робочих місць. Основна пристрасть мого життя – туризм. У мене є туристичний магазин, велосерфінг і орендна станція. Час переїзду. Вже більше року обирати новий напрямок. Бюджет нового бізнесу повинен бути в межах 3 млн рублів. Я не буду описати всі етапи вибору, я буду відразу сказати, що я зупинився на: Будівництво міні-готелі в форматі хостелу. Я дізнався про існування гуртожиток під час пошуку ідеї для бізнесу. Дійсно, в нашому місті провести ніч дешевше 2000 рублів. ніде. І в гуртожитку, нічні витрати 400 – 600 рублів, але поки не є хостел в місті. Ця ідея може бути пов'язана з туризмом. Активний відпочинок в місті швидко розвивається. Крім вітропроводу, який я пропагую, є також рейси на мотоплани, повітряні кулі, три аеродроми з невеликими літаками, три стійки, велосипедні котушки, каяки сплави, квадроцикли, рейси в аеротрубок і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пропонуються всі види активного відпочинку та відпочинку. Це оригінальна ідея.

В кінці осені придбано ділянку з спаленим будиночком в історичному центрі міста. Вибраний проект (за умови обмежених коштів – кадр). І так, 17 квітня бригада прибула до встановлення фундаменту палі-шкреба. Займав 2 дні для створення фундаменту.

Початок будівництва фундаменту

Це те, що був у квітні.

З 10 травня прибули пентерів.

р.

Початок будівництва

Покладання стін

Ми пощастили цього року в травні.

Другий поверх. рамки

Ще один другий кут нахилу.

Покрівля готовий.

Пришиваємо гіпсокартон всередині.

Фарба.

Ось як вийшов будинок.

Фото сайту. Річка називається Serpeika. Назва хостелу також обрала Serpeika.

р.

Упаковка кухні.

Кухня готова.

р.

Перший поверх коридору.

Ванна кімната з душовою кабіною на першому поверсі.

Р

Сходи до другого поверху були занадто крутими. Ми поновимо її наступного року.

р.

2-й поверховий коридор.

Номер на першому поверсі.

Те ж кількість.

Чотирикімнатні.

р.

Двомісний номер. Ведуча почала роботу перед будівництвом. В той час як він був побудований, я зробив сайт і опублікував інформацію про Яндекс. Кількість дзвінків зрозуміла, що ідея була правою. У вихідні з’явився піковий навантажень. Все було зайнято. Я зробив.

р.