Іссик-Куль або як я закінчив цей літо

Я пішов відпочивати на тиждень на Озеро Іссик-Куль (Киргистан), я хотів поділитися з вами про відпочинок. Як піти, де, як відпочивати, як харчуватися, і так далі, а також які ціни.

(доб. 3)

Для стартерів озеро з Викі
Issyk-Kul є найбільшим озером в Киргизі, без зливу, є одним з 25 найбільших озер світу і 7 місце в списку найглибіших озер. Розташована в північно-східній частині республіки, між хребтами Північного Тієна Шана: Kungei Ala-Too і Terskei Ala-Too на висоті 1609 м над рівнем моря. Озеро незливе, до 80 порівняно дрібних притоків в неї. З них найбільшими є Туп і Джергалан, що випливають зі сходу. У західній частині озера дуже близько до річки Чу, що вздовж каналу Хомальді 6 км довгий час дає йому частину своїх вод під час весняних паводків. Рівень води в Ізсик-Куль є циклічно змінним (виростання і падіння); цикл відбувається протягом декількох десятиліть. Вода брекетська (мінералізація води - 5.90 ‰).
Об'єм води становить 1738 км3, площа дзеркала води становить 6236 км2, довжина берегової лінії становить 688 км, середня глибина 278 м, найбільша глибина становить майже 2,5 рази більше і дорівнює 702 м. Довжина Іссик-Кулу з заходу на схід становить 182 км, а з півдня до півночі - 58 км.
У радянських часів підводна зброя були протестовані в озері.
Також, одночасно, на березі озера було протестовано літак Ан-10, в якому взяли участь дизайнер О.М. Антонов. Зокрема, було зареєстровано можливість висаджування важкого літака на бруду (у такому випадку було зареєстровано гальку). Земельні ділянки, серед інших речей, проводилися з імітацією невдалого двигуна. У книзі відомого дизайнера описано докладніше.

Ми вирішили піти на екскурсію, так як це не дорого, і ми постійно знаємо, що чекаємо нас, де ми відпочинемо.
Збираються речі, ми виїжджаємо з дому, а тут я біля цирку Алмати. За 15 хвилин виліт...

Все на автобусі і на шляху. Привід близько 9 годин (крім кордону, як можна застрягти пару годин, або ще довше). Щоб переконатися, що це не нудно, я взяв на себе літр в'язкості і поклала на дорозі.

Це дійсно важко для мене, щоб диск, не розтягувати. Єдина хороша дорога. Відстеження після ремонту, практично не гойда і не скеля. На автобусі я зустрів хлопці, коротко, ми відверти =

На шляху з'явилася зупинка «Аурасія», є М і Жо, кафе, де я їсти щільно за 1200 тенге (велика порція м'яса з рисом, пивом і чимось іншим, я не пам'ятаю).

Дочка не могла стояти і впав дупа...

3250Р. 3700Р.

Стоп на газостанції чекав в лінії за годину... Дизель купити нам проблему, в Киргистані так повний з ас, ціна за 1 л 27.6 рублів і не те, що це буде!

P.S. Не псується за якість, так як все на телефоні, і камера залишається з сім'єю.

7440677274р.

Пройшов кордон швидко, за 30 хвилин відразу купив місцеву кімнату і пиво. Я люблю пиво, це 75 днів.

Моя дружина виявилася занадто, тиша на автобусі, дорога була гірше, стружка, але я не подбаю. Я під віскаром вже!

У кафе "Достук" (Киргизстан - дружба), не бачив нічого привітного, вартість простору, послуга сита. Єдине, що мені сподобалося, була самса: курка, гриби, сир... Я не збираю картину, я був сонним.

, Україна

Я кинувся місця, хоча я міг розтягнути ноги, хоча вони скидаються миттєво. Я хочу спати, але я не можу спати, я дивився старий фільм. Шпалери! Мені подобається, але я не мріяю!

Світанок!

35815925

Гори... Що сказати про гори в Ізсик-Кулі! Для мене людина, яка живе біля підніжжя Тіна Шана не звикла бачити високі і абсолютно приварені гори! Я використовую для них барвистий, зелений ... Але красиві!

Авіаквитки в Іссик-Куль! На відстані є дзеркала води, початок.

12

Я вирішив піти на рідну... Не виходив, 270 сом загортають через край у польоті.

Щоб побачити, як далеко я з дому, ось екран. Українська Карти говорить про те, що вона йде 129 км і 29 годин, і не запитайте, чому немає прямої дороги, я не знаю, але, можливо, це навіть добре!

Ми приїхали, ось шлях до пансіонату Мурок+, де відпочиваємо.

Про пансіонат (не помилитися для реклами)
Прихований текст пансіонату "Мурок Плюс"

Будинок пансіонату знаходиться на північному узбережжі озера Іссик-Кул, в с. Бозтері, 270 км. від столиці Киргизької Республіки Бішкек. "Мурок Плюс" - це комфортабельний номер напівлюксного класу, VIP котеджів, пляжу з різними визначними пам'ятками, де можна насолодитися чудовим курортним кліматом, золотистим піском і узбережжям. 200 м від нашого пансіонату є санаторій «Киргизський морський», де можна отримати лікування: консультація лікаря, підготовка лікувальної програми, не більше 5 процедур в день, як призначають лікар.

Можливі процедури: вода - мінеральна ванна з перловим масажом, душ Шарко, круглий душ, грязь - застосування невеликої або середньої лікувальної грязі; інгаляції, спелеотерапія; фізіотерапевтичні процедури: магнітотерапія, UHF, ультразвукова терапія, іонтофорез, терапія електричними імпульсами. Ми пропонуємо Вам та вашій родині: Комфортні двоповерхові розкішні котеджі, оформлені за європейським стандартом, складаються з двох кімнат: спальні, вітальні, повністю обладнаної кухні.

У котеджах є туалети, душові кабіни з гарячою водою, телевізори з супутниковим прийомом. Однокімнатні номери класу напівлюкс, розташовані в двоповерховій будівлі. Номери обладнані ванною кімнатою, душовою кабіною з гарячою водою, телевізором з супутниковим телебаченням. Три номери мають холодильник. На території пансіонату: дискотека, бар, кафе, сауна. Насолоджуйтеся відпочинком!