1678
Жіночі богиня здатні гармонійно проявляти 4 стани жінки.
Жіночі богиня можуть гармонійно проявлятися 4 стани жінки (Містрес, королева, дівчина, коханка), і проявляти їх в потрібний час і в правильному місці. Це мудрість кожної жінки, щоб дізнатися, як висловити себе в різних ситуаціях.
Така жінка робить всі її дії в стані любові і світла, і якщо вона готує все, це просто прояв її почуттів. Вона також будує комфорт в домашніх умовах і всі відносини на цій концепції самовираження.
Вона живе гармонійно з себе і світу навколо неї. Жінки богиня не завжди можуть бути тільки Королевою, які всі поклоніння, це якось одностороння, і прояв тільки однієї держави жінки.
Іноді ви хочете бути невеликими і беззахисними Дівчина і знаю, що ваш чоловік захистить вас від усього жіночності, іноді ви хочете влаштувати ніч любові і стати кращим коханцем, а іноді ви хочете зробити ваш будинок затишним і комфортним, щоб ваш коханий чоловік надихнула додому і знає, що його улюблена жінка чекає на нього і вона буде піклуватися про нього (побачити, зрозуміти і приймати його як він).
Я думаю, що мудрість істинної фемінності. За допомогою цього підходу вам не потрібно боротися за свої права, вам просто потрібно випромінювати любов і світло, і все буде так само, як ви хочете – Всесвіт дасть вам це, і з якими руками це буде зроблено не довше.