Не вдалося танк біатлон. й

Цього року Америка та Німеччина вперше зібралися на змагання, принаймні такі ромби, що циркулюють минулого року. На жаль, через події в Україні ніхто не з НАТО прийшов до нас, і я дуже чекав, я дуже зацікавлений в тому, що вони будуть приносити і як вони будуть виконувати. Але це не сталося...

Я вирішив зробити небайдужий аналіз диванної війни як це може бути.

Чи може Богі показати?
Леопард 1 з питання, старий, але двигун слабкий.
Нехай це Леопард 2.
Американці, ймовірно, принесли Амбрам М1А1.
У зв'язку з технологічними роботами, ми зв'яжемося з нами.

Давайте почнемо з німців...

Лебідка 2A6
Вага бою, т 55.2-62
Ширина корпусу, мм 3700
Потужність двигуна, к.с. 1500
Швидкість траси, км/год 70-72

Р.

Абрамс М1А1.

M1A1 бойова вага: 61.3
Ширина корпусу, мм 3653
Потужність двигуна, к.с. 1500
Швидкість траси, км/ч 66.8

до

Т-72Б3

Вага бою, т 41.0 (44.5)
Ширина корпусу, мм 3460
Швидкість траси, км/год 60

Коли мова йде про потужність двигуна, вона складна.
Стани вікі: Потужність двигуна, к.с. 780 (840)
Це непрямо підтверджено іншими статтями.

Тачок T-72B3 був продемонстрований для публіки на одному з сайтів тестового майданчика Алабіно під час змагання з біатлону. У той же час було повідомлено про те, що новітній SUO, VDZ "Kontakt-5", двигун B-84-1 з 840 hp був встановлений на резервуарі,

Тим не менш, слухаючи, як швидко гасити наші танки, двигуни були різні цього року.

T-72B3 має систему керування цифровими шасі, що забезпечує автоматизоване керування електростанціями, передавальними та автоматичними режимами перемикання передач. Цистерни обладнані новою системою управління прицілами та пожежами, а також поліпшеними пристроями відеореєстрації. Фахівці броньованої служби СВО відзначили, що потужність двигуна зросла на 330 кінної потужності і досягла 1,130 к.с., прес-служба СВО.

Посилання на статтю. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Додано до [mergetime]1410037917[/mergetime]
Якщо ви подивитеся на характеристики, які я виклав, то стає зрозуміло, що наш танк має менший профіль, він вже майже половина метра, світліше майже 10 тонн, з двигуном, що можна порівняти в потужності до західних конкурентів. Це означає, що змія, антитанк копати наш танк буде проходити швидше через менші розміри. 3.7m/3.65m/3.45m відповідно Leopard/Abrams/T72.

Злягання в цілому не вдалося погано підготувати мехвісти, у мене є сильний почуття, що Абрамсія і леопарди піднялися там тільки збивання.

В цілому, я вважаю леопард як єдиний конкурент нашої T72, оскільки має більш-менш адекватне співвідношення потужності двигуна до маси, це непрямо вказується його заявленою швидкістю на шосе.

Всім, поділитися своїми думками, курка.