З днем народження, Фред

Я не скопіював свою біографія з численних сайтів, я просто зроблю невеликі хижаки, на мій погляд, важливо.

Фредді Меркурій народився 5 вересня 1946 р. в Занзібарі, а його ім'я було потім Фарух Боулсара. Він став Фредді зі світлою рукою своїх друзів, а псевдонім Меркурій взяв себе набагато пізніше, в 1970 році, або на честь догії йдуть Меркурій, або на честь планети тієї ж назви ухвалив всі Віргос.

Р

Українська

З раннього віку Фредді був божевільний про музику. Він слухав записи на старому домашньому реєстраторі, укладаючи їх і прокручуючи безперервно. Прослуховування музики, Фредді подобалася співати разом. Музика була переважно індійською, хоча іноді він прийшов по всій Західній музики - він засмагляв все і сильно віддали перевагу таким урокам для шкільних уроків.

М’які здібності Фредді помітили головниймайстер Школи св. Петра, де навчався Фредді. Режисер написав лист батькам, де він запропонував дати йому можливість серйозно займатися музикою за невелику додаткову плату. Вони погодилися, і Фредді почали вчитися фортепіано. Він також почав співати в шкільному хору і регулярно брав участь у випусках шкільного театру.

Естетична сторона шкільного життя зверталася до нього чітко більше, ніж академічний, але він легко заслужив необхідний бал у живописі і навесні 1966 року став випускником Школи «Іславорт». Завдяки цьому балу, а також його натуральний подарунок, він був легко прийнятий до художнього коледжу Ілінгова, а у вересні 1966 року він почав курс в графічному ілюстрації.

3610Р. 4200Р.

Фредді стали друзями з студентом коледжу Тім Персоналелл. Як їх дружба виросла міцніше, Тим почав запрошувати Фредді до репетицій для його гурту Smile, де він грав бас-гітара і санг. На додаток до Тим, гурт включений гітарист Brian May і барабанщик Роджер Тейлор. звучать звучання гурту на Фредді. Натхнувшись посмішки, він згорнув на музичні експерименти вперше з моменту виходу Індії.

У червні 1969 р. з дипломом в графіку та дизайні – і парою комерційних комісій для місцевої газети. Він переїхав в квартиру Роджер Тейлора, і що літо вони відкрили kiosk на Kensington Market. По-перше, вони продали роботу Фредді та його коледжів, а потім всі види одягу - нові і використані, які вони змогли отримати.

Фредді знайшов рекламний гурт в Melody Maker: The Sour Milk Sea необхідний вокаліст. Про те, як з'явився помпезний Фредді. У цей день, як тільки Фрадді санг, він став зрозумілим, що вони брали його. Фредді голос був незвичайною красою і широким асортиментом. Але це не просто голос. Його дуже поведінкою і вміння представити себе незліченним враженням. Хто бачив виступи Королеви принаймні на записі, знати, що це про.

Інші члени гурту були Кріс Чесні - вокал і гітара, басист Павло Мілне, Джеремі "Rubber" Gallop - ритм гітара і Роб Тирелл - барабани. Вони мали декілька репетицій, а потім кілька виступів у місті Кріса.

Фредді і Кріс, потім близько 17, стали дуже близькими друзями, і Кріс переїхали в квартиру на поромі Road, де Фредді жив з членами посмішки. Не схожий на Фредді та Кріса, вони більше хвилювалися про майбутнє гурту. І через два місяці, Джеремі, які володіли майже всіма обладнаннями, приймали його, що означали розрив смуги.

Габаритний зображення

Початок:
У квітні 1970 року Тім Персоналелл вирішив залишити посмішку, а Фредді провів місце вокаліста. Він змінив своє ім’я в царю і його ім’я на Меркурію.

У 1971 році Джон Деакон приєднався до групи, і Королева тепер була частиною групи. Фредді приступили з гербом для групи на основі знаків зодіаку своїх членів: два ярмарки для нього (Віргін), два леви для Роджера та Івана (Ліон), і краба для Браян (Кант). Він був Фредді, який написав першу пісню королева, щоб вбити британські діаграми - Сім Seas of Rhye. Він також володіє першим великим хітом (Killer Queen) і найвідомішою піснею групи (Bohemian Rhapsody), 9 тижнів, проведених на вершині британських діаграм. На концертах Фредді завжди був у передмісті.

Додано до [mergetime]1409859262[/mergetime]
Українська

Додано до [mergetime]1409859463[/mergetime]
Це хіт в усі часи, я пост і не можу продовжити пост... побачити, слухати.