Задоволення собак

У індійському місті Ченнаї, Томмі сідають на могилі свого майстра протягом 15 днів без їжі або води. Власник собаки, 18-річний Bhaskar Shri, загинув в автомобільній аварії на 2 серпня.

Відразу після швидкого і скромного похорону собака Томми прийшла до могили свого власника і на найближчі два тижні не залишила цього місця, незважаючи на те, що тепла дня, холод ночі, голоду і спраги. Томми приїхали до Бгаска 5 років тому, коли він ще був підліток і швидко прикріпився до нього. Собака і хлопчика були незбираними.

Соон, Dawn Williams, який працює поруч в сервісі Blue Cross (ветеринарна допомога тваринам), дізнався про присвячену собаку і вирішив спробувати його годувати, так як собака була жахливо вичерпана.

Я вперше помітив невелику коричневу собаку, що сидить біля пагорба на початку серпня. Але тоді я не знаю нічого про неї і просто пропущений. Але коли через тиждень ми знову були в цьому місці на іншій рятувальній місії, я бачив цю собаку знову в тому ж місці. Він був плавним рухом, і він виглядає так, як він лежав там весь час і не залишає.

Як вона була ближче, Вільямс сказав, що собака підняла голову і пилила розриває її обличчя.

Він був в страшному стані і був схожий на крісель. Я поклав його на воду і печиво, але він не був навіть біля них. І пішов мій помічник і запитав про собаку і хто сказав нам, що назва собаки була Томмі і він сидів на могилі власника.

Пізніше вони змогли знайти матері покійного хлопчика Шріматі Сундарі (Шриматі Сундарі), який працював будівельником, а коли вона підійшов до могили, собака стрибала на ноги і почала бігти по ній і лизати, а потім класти і покласти голову на ноги.

Скриматі розповів нам, що син і собака були незбираними і Томми завжди супроводжували Бахсар, які працювали з матір'ю на будівельному майданчику. Але після похорону собака зникла і вона подумала, що він побіг. Не знаю, що він був на могилі і був щасливий бачити його. Він назвав його вірним другом і сказав, що вона завжди буде виглядати після нього, як він був пам'яті свого мертвого сина. Я дуже сумний, щоб побачити два з них, але я радий, що вони разом зараз. Я впевнений, що Tommy допоможе їй впоратися з нею більш легко, говорить Dawn Williams.