866
Діти, які закохують у віці 6 років
Ванг Цзу-Чен зустрів свого коханця, коли він був лише шість років. Як тільки він побачив її, він сказав мамі, що він збирав її, і не дивно, він зберіг своє слово.
У той час як більшість людей забувають свої дитячі імпульси з віком, Ван ніколи не забули його вовна. Він взяв його 18 років для виконання своїх обіцянок. Коли Ван був шести, він жив з батьками в місті Чженчжоу в китайській провінції Хенан. У той час він зустрівся з гарною дівчиною і миттєво закохався в неї. Він навіть розповів про свою маму в серці, що зустрівся з жінкою своєї мрії. Вран і його коханця вирушили до того ж дитячого садка, відіграли разом щодня і незабаром стали незрівнянними. Батьки дізналися про те, що вони вирішили грати разом.
Одягаючи дітей в весільних нарядах, вони фотографували їх на старому дерев'яному мосту, часто місце для весільних фотосесій. Незабаром після того, як була взята картина, Ван і його батьки повинні залишити місто на іншому місці і з'єднання з коханим було втрачено. Багато років, Він ніколи не забуває про дівчину, яку він закохався в дитинстві. Він хотів знайти її, але не було інформації про неї. «Я не знаю її повного імені. Він сказав. Я ніколи не забув її і коли я був старшим Я пішов до Чженчжоу, але вона вже переїхала, і там не було способу дізнатися більше про її і її сім'ю. Але здається, що Ван і Xixi вирішили стати чоловіком і дружиною. З дивним збігом, батьки Ван випадково зустрілися один з родичів дівчини. Він нарешті мав можливість знову звернутися до свого коханого.
"Я отримав свою адресу і номер, а потім я назвав її і влаштував для зустрічі", - сказав він. Я не був впевнений, що я пам'ятаю мене, але коли ми зустрілися, старі почуття дивилися. Ми починали знайомства, а потім вирішили, що ми дійсно повинні одружитися. У день весілля Ван і Сян Чунь повернулися до старого місту і приймали ще одну фото – цей раз в складі справжньої весільної фотосесії.
Джерело: fedpost.ru/lydi/46074-vlyubivshiesya-v-shest-let-deti-sygrali-svadbu-spustya-18.html