- Прийдіть до мого будинку, фермер запропонував. Вам необхідно заспокоїти, висушити і прогріти.
до Ні, ні, хлопчик твоя голова, мій тато чекає мене. Він повинен бути дуже турботливим.
З вдячністю, дивлячи на очі свого спасителя, хлопчик побігла.
Вранці фермер побачив, що багата вагонка підтягнула до свого будинку, намальовані розкішними верблями коней. Навколо одягнений джентльмен вийшов з перевезення і запитав:
- Чи врятує життя сина вчора?
- Так, мене, фермер відповів.
- Як багато чого я бачу тебе?
до Не болить мене, сер. Я нічого не зробив, що потрібно зробити нормальну людину.
до Ні, я не можу залишити його, бо мій син дуже дорогий мені. Ім'я будь-якої суми відвідувач наполягає.
- Я не хочу сказати нічого іншого на цьому предметі. Добрий. - Садівник перевернувся до виходу. А потім його син стрибнув на ганку.
- Чи є ваш син? попросив багатого гостя.
- Так, фермер відповідав гордо, виправивши хлопчика на голову.
- Робимо це. Я зустрію сина в Лондон і оплачую за навчання. Якщо він як благородний батько, то ні ви, ні я не пошкоджу це рішення.
Це кілька років. Син фермера закінчив вищу школу, потім медичну школу, і незабаром його назва стала відома по всьому світу як ім'я чоловіка, який відкрив пеніцилін. Його ім'я Олександра Flemming.
До війни син того, що джентльмен прийшов до одного з багатих лондонських клінік з найбільш тяжкою формою пневмонії. Що ви думаєте, що це життя? - Так, пеніцилін, виявлений Олександром Flemming.
Назва багатого джентльмена, який виготовлений Flemming був Randolph Churchill. Його син був ім. Вінстонської Церкви, який згодом став прем'єр-міністром Англії. Winston Churchill один раз сказав: "Що ви зробили повернемося до вас. й