Я 34 роки і не працюю протягом п'яти років. Останнім місцем став інтернет-магазин друга, де я був заступником директора. Я пішов, бо мій друг і я мав боротьбу. Я не шукаю нового місця. У мене були різні варіанти, але я не вважаю їх.
Зняти квартиру, заробити 40 тис., не постраждати. Але, я також мати-ал-голік і відключений бабуся. Ви повинні дивитися після них - купити їжу, подбати про неї. Мені потрібна око на мами. Проблема в таких умовах. Я хочу працювати для всіх людей. Але 99 відсотків роботи посилює існуючу систему, яка, як ми зараз бачимо, ведемо нові війни і соціальний стратифікація. Так багато людей не хочуть працювати.
Деякі професії ремесла, звичайно, не носять нічого поганого. Як і деякі кошики плетіння. Але ви не можете зробити багато ремесел – вам не потрібно кошиків для індустріального суспільства. Ви зробите їх, а потім ви повинні знову знайти себе.
Я хотів би знайти баланс між задоволеністю та заробітком. Великий прибуток для мене становить 100-150 тис. місяць. Я може бути занадто вимогливим, але дев'ятигодинний день занадто багато. За п'ять годин на добу я хочу працювати.
Відносини з державою
Я пішов в центри зайнятості чотири роки тому, щоб отримати додаткову освіту: Я хотів би навчатися електрика. Повідомляємо мене на рік. Але буквально через місяць вони запропонували вивчити автодіагностику, тому я пішов. Але що навчають в ТТУ за рік, вони подрібнюють в нас протягом трьох місяців. Не вдалося зрозуміти, майстер і застосувати все це на практиці, тому я не ходив до роботи в цій професії.
Я не маю проблем з державою через паразитизм. У радянські часи, якщо людина зникла, то вони відразу зацікавили, і зараз держава не потребує людей, тому багато людей п'ють. Я не отримую переваги безробіття. За три місяці, коли ви зареєстровані, і ви запропонуєте вакансію, а потім це. Незважаючи на те, що законодавство постійно змінюється: можливо, тепер уже можна стояти на записі невизначено.
Графік роботи дня
Я дуже універсальна людина. Я прокинувся в дев'ять ранку, і хтось дзвонив мені і просить допомогти. Я можу просто відвідати. Зараз мій мама і бабуся жити в країні - Я відпочив. Три дні в Москві, три дні в Москві.
Учора я отримую 9:30, сніданку читав книгу і новини в Інтернеті. Допомогти другу принести пакетний будинок. Ми сидимо на своєму будинку за годину: ми говорили про різні цікаві теми. Увечері гості приїхали до мене і відвертали чай з ними. Ось як він пішов в день. Це різні. Чому ви тримаєте одне? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Детальніше
У інтернеті було призначено рецепт для онкологічних препаратів, які можуть бути створені в домашніх умовах, і у мене є друг, який має рак. Хочу спробувати приготування їжі.
Я не маю часу. Наприклад, я хотів би читати більше книг. І нещодавно в Інтернеті був рецепт раку, який може бути створений в домашніх умовах, і у мене є друг, який має рак. Хочу спробувати приготування їжі.
Через брак грошей я рідко ходию в театр. Я обирає найближчий магазин, щоб не витрачати гроші на зайві поїздки. Я рідко їду до кафе.
Моє знайомство з сусідами, тому ми зустрічаємось на вулиці, їздити велосипеди, іноді грають барабани в переходах. Чому? Хвиля сорок сімсот рублів можна заробити! Моя друзі часто приходять і грають карти зі мною. Іноді ми йдемо на кіно або музеї. Я хочу, щоб ми не працювали! Вони говорять про те, що вона відрізняється від спини.
Р
Про близьких
Мама і бабуся іноді говорять, що кожен працює і вам потрібно. Я розповідаю, що я більш комфортний. І коли бабуся потребує невідкладної допомоги, вона каже: "Дуже вам не працює!" Тоді час переходить і вона радить знайти роботу знову, а саме з матір'ю.
Дівчина пішов зараз. Це не так, що я не працюю, є так багато дівчат, які хочуть дати мені. Я не хочу бути з ними, я просто недавно зламав дівчину, яку я був з п'яти років. Вона працювала, але вона лікувала мій статус нормально - вона не висловлювала скарги.
-img4---
Про майбутнє
Не боятися майбутнього. Покарана. Я завжди знайшов роботу - У мене є золоті руки: Я електрика, сантехніка, задні вікна для мене не проблема. Я можу піти в армію - Я служив в армії.
В цілому, мені сниться будівництво космічних апаратів, які будуть літати з необмеженим запасом палива. І так я можу контролювати час. Я також хочу допомогти всім людства. І з більш реальних - почати міцну сім'ю і будувати будинок десь в передмісті Москви.
Я бродила? Що це таке? Тексти пісень, а це означає: Він чоловіка, який не піклується про все, прямо? Я зацікавлений в багато речей. Ви бачите, ніхто не має щастя. Тут чоловік працює, займає серйозне положення, а дружина постійно нагнічує, що він завжди на роботі - сім'ї знищуються через це. І він завжди скаржаться на робоче навантаження, хоча б мої друзі постійно скаржаться.
-img5---
На саморозвитку
Я спробую знати, що відбувається навколо мене, і коли я знаю, я буду в змозі діяти. Коли ви працюєте, шпинделя, як кальмар у колі, ви не маєте можливості проаналізувати, що відбувається і чому.
Я не читаю так багато. Завдяки Інтернету є джерела, які ми ніколи не мріяли. Тепер ви можете розпочати ранок, щоб вивчити окрему тему і навіть пізно вночі не закінчуються.
Я не впевнений, що мій шлях правий, я не знаю його посередині. Це буде правильним, коли я розумію себе і може принаймні частково розкрити правду. Це найбільша проблема в житті, де знайти гроші. Ми знаємо дуже мало про нашу історію, кожен правитель помітить його самостійно. Ми не знаємо, де ми прийшли. Очевидно, що Дарвін був неправильним. Але що може замінити його теорія? Зрозуміло, але кожен зайнятий,
-img6---
Чому б ви прийшли до роботи?
Радянський Союз мав ідею глобальної держави. Відбувся бажання подарувати людям простір. Багато людей спробували для загального призначення. Які люди працюють зараз? Ми маємо великий потенціал, але що це витрачається? Про те, що суспільство ділиться на багате і бідне? 80% в прямому ефірі нижче середнього доходу. 10% мають все. Якщо ми продовжуємо з цією системою, ми знову будемо 1917 р. І чому?
Нам потрібна абсолютно нова система. Наука і релігія не повинні суперечать один одному, але йти в руки. Ви повинні прийняти добро від демократії і комунізму і зробити своє власне. Наприклад, для побудови нових екологічно чистих міст, адже сучасні – це просто жах. Вони діють на людину, як нанос. Ми повинні будувати нові міста, які не потрібно нічого виправити. Це свого роду завдання я б зобов'язався.
-img7---
Джерело: www.the-village.ru