Останні слова відомих особистостей

Steve Jobs, підприємець, засновник компанії Apple
"Пов." Довг. Довг. Погляд

Рафаель Сантьяго, художник
"Хаппі".

Густав Малер, композитор
Густав Махлер помер у своєму ліжку. У останні хвилини свого життя він думав, що він пройшов оркестр і його фінальне слово «Мозарт!»

Besie Smith, співак
«Я віддаю, але я йду в ім'я Господнього».

Жан-Філіпе Рамо, композитор
Він сказав: "Чому він буде мати всі ці пісні, батько?" Ви лежите!

Френк Сінатра, співак
"Я втратив його."

Георг Орвелл, письменник
На п'ятдесят, у кожного чоловіка він заслуговує. Орвелл помер у віці 46.

Жан-Паул Сартре, філософ, письменник
В останні моменти свого життя, Сартре, звернувшись до свого улюбленого, Симона де Баувоір, сказав: «Я люблю тебе так багато, мій дорогий бобер».

Нострадамус, лікар, алхімік, астролог
Його загиблими словами, як багато його казок, були пророки: «Щодо на світанку я буду йти.» Прогностика прийшла вірно.

Володимир Набоков, письменник
Набоков зацікавився ентомологією, зокрема, вивченням метеликів. Його останні слова були, «Сомий метелик вже зняв. й

Marie Antoinette, Королева Франції
Покрокова на нозі виконавця, що призвело її до риштування, Королева сказала з гідністю: «Захистіть мене, monsieur». Я не маю на увазі.

Сир Ісаак Ньютон, фізик, математик
«Я не знаю, як світ сприймав мене. Для себе я завжди здавалася, щоб бути хлопчиком, граючи морем і захоплюючи себе, шукаючи красиві гальки і оболонки, в той час як великий океан правди лежав перед мене незрівняний.

Леонардо da Vinci, мислитель, вчений, художник
«Я відступив Бога і чоловіка, для моєї роботи я не досягла висоти, до якого я надихнула. й

Р

Річард Фейнман, фізик, письменник
«Діє нудно».

Бенджамін Франклін, політик, дипломат, вчений, журналіст
Коли дочка попросила Франклін, 84, щоб лежати по-різному, щоб зробити його легше дихати, старика, знеболюючий кінець, рясно сказав: «Щоб легко задиритися чоловіка. й

Шарль "Lucky Luciano" gangster
Лук'яно загинув під час зйомок документального фільму про сицилянську мафію. Його смертний вирок був, «Одний спосіб або інший, хочу піти на кіно». Останнім побажанням мафії стало вірне - на основі життя Люсіано, було знято кілька функцій і документальних фільмів, він був одним з небагатьох бандистів, які загинув за власну смерть.

Сер Артур Конан Дойл, письменник
творець Шерлок Холмс загинув у своєму саду серцевої атаки у віці 71. Його останні слова зверталися до своєї коханої дружини: «Ви чудово, - сказав письменник.

Вільям Claude Fields, комендант, актор
Як загинув він, великий американський сказав своїй господині Карлотта Монті, «Святий бути цілим поганим світом і всім, крім вас, Карлотта. й

р.

Персі Грангер, піаніст, композитор
На його смертності композитор зізнався дружині за останній час: «Ви єдиний, я хотів. й

Оскар Макітр, журналіст
Коли один з найбільш талановитих американських журналістів на початку ХХ століття загинув, він попросив дружину, яка відвертала, не в змозі побачити її чоловіка. «Я здивований, будь ласка, поверніть тут.» Я люблю тебе. й

Джон Wayne, актор
До того, як він загинув, 72-річному актору, відомий як «куріння західного,» знайшов свою любов до дружини за останній час: «Я знаю, хто ви є». Ти мій дівчина, я люблю тебе.

Ернест Хемінгуей, письменник
2 липня 1961 р. сказав Гемінгвей, «Добра ніч, кошеня». І пішов він до свого приміщення, а через кілька хвилин його дружини почули гучний єврейський звук – письменник загинув себе з пострілом в голові.

Євген O’Neill, драматург, письменник
«Я знаю це!» Я знаю! У готелі і вмирає, погана в готелі! Євген O'Neill був народився в готелі в готелі в Broadway Hotel 16 жовтня 1888 і помер в готелі Бостон від 27 листопада 1953.

Йосипін Бейкер, танцюрист, акторка
Йосип Хлібопекарський знав, як весело провести час. Все її життя дала людям радість музики і танцю, а на останню ніч її життя, залишаючи наступну вечірку, ця надзвичайна жінка сказав про себе гостям: «Я молодий, і побачити, як старі люди». Ти нудний.

Groucho Marx, комедія, актор
"Ви ніколи не живете."

Леонард Маркс, комедія, актор, брат Groucho Marx
До своєї смерті один з найвідоміших приятельних братів нагадував дружину, «Не забуваючи чого я запросив тебе зробити». Помістіть палубу карт і гарну блондинка в мій coffin.

41599 р.

Вілсон Мізнер, драматург, підприємець
Коли священик підійшов Вілсон, який був на своєму останньому подихі, кажучи: «Ви, ймовірно, хочете поговорити з мене?», Мізнер, відомий своїм гострим язиком, відповів, «Чому варто поговорити з вами?» У мене є просто спіймана до ваших переваг. й

р.

Альфред Хівер, кінорежисер, майстер-клас
«Не знаю, що буде закінчення. Щоб дізнатися, що буде відбуватися після смерті, потрібно помирати, хоча католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі

Пітер "Pete's Pistol" Маравич, баскетболіст
Великий американський спортсмен згорнувся з інфарктом під час гри баскетболу, зуміючи сказати тільки: "Я відчуваю себе чудово."

Володимир Ілліч Ленін, революційний, один з засновників СРСР
До своєї смерті Володимир Ілліч звернувся до свого улюбленого собаки, який приніс йому мертву птаху, сказав: «Це собака».

Сергій Вінстон, політик, прем'єр-міністр Великої Британії
"Я так хворий."

131734

Joan Crawford, актриса
З однієї стопи в могилі Йоан перетворився на госпіталь, який прочитав молитву: «Дамн це!» Не запитайте Бога, щоб допомогти мені!

р.

Бо Дідлі, співак, засновниця рока 'n' roll
Відомий музикант загинув під час прослуховування пісні Прогулянка навколо Небес американська співачка Patti LaBelle. За повік, перед смертю, Дідлі сказав: "Дуже!"

Емілі Дікінсон, поет
«Я повинен ввести так, що туман буде чітким. й

Вибрати 42 _

Йосип Генрі Грін, хірург
В останні хвилини свого життя лікар перевірив його пульс. Останнє, що він сказав, "Хтонув."

Джерело: www.factroom.ru