Перший ShaurDonald’s в Білорусі

Новини про відкриття незвичайної установи прибули до кінця минулого тижня у вигляді фотофактора: відкрився Шаурдональд у білоруському місті Барановичі. Не кафе або ресторан, де можна пообідати в вечірні сукні, є звичайним наметом, який продає швидку їжу. Визначте знак і назву. Ми пішли в Барановичі, щоб поговорити з автором ідеї та випадкових пасів. Не знаю, що «Дональд», але найбільш зрозуміло: чимось виглядає цей знак.

749548 р.

Барановичи відноситься до невеликої комерційної мережі містобудівної сфери. Власне кіоску кріпиться до одного з магазинів. Місце дуже "шаварм". В університеті є багато студентів, які знаходяться неподалік.
За словами комерційного директора компанії Олександр, це майже сімейний бізнес. Тому він розповідає про проект з тих пір, але не дуже радісно: амбіції компанії обмежені кордонами міста, і непотрібна увага до нього не користується.
- Не дивлячись на будь-які атаки або глобальні ваги в нашій ідеї, Олександр привертає увагу.
На жаль, за принципом «смакуємо». Найцікавіше, що навіть в Мінську, не кажучи вже про регіони, ця бізнес-система працює для багатьох людей.
ШеврДональде офіційно відкрив вікно на початку липня. Але початок виходу з'явіли.
- Я поставив себе і команду два завдання, говорить Олександр. Для того, щоб зробити технічний проект і встановити обладнання. Вирішили. І другий - приготувати рецепт смачної шавари - не вдалося. Я спробував, що ми були запропоновані і вирішили, що це було краще, ніж це.
Компанія все ще в пошуках оптимального поєднання смаку, ціни та якості. У будь-якому випадку, але не шуварма. Замість, голодних клієнтів пропонують млинці з начинками (повністю власне виробництво), курчати гриль (можна сказати, спільний проект з птахофабрикою) і гамбургери з чебуреками (виробництво є найближчим часом, так що далеко вони використовують напівфабрикати з постачальника). Напередодні нашого прибуття продаються всі гамбургери, тому в діапазоні немає перерв.
до Так не існує гомілки? сміється дівчина, приходячи до вікна. Це те, що вони будуть називати «КолоДональдс».

Проходячи або посміхатися, або не звертайте увагу на всіх: подивитися знак, потрібно підняти голову, і ми часто дивимося на ноги. Підвіски дивляться на кафе через очі дитини.
до Що це виглядає? Я не знаю. Дональди? Я ніколи не чув про це, сказав бабуся, що живе в сусідньій панелі, що робить пішохідну екскурсію території.
Серед людей, які проживають на Близькому Сході.
до Ум, я думаю, що це певна мережа. Майбе Москва. Звісно, це як McDonald’s, де жінка не захотіла себе.
Є ті, хто більш категорично. Ми отримали ці студенти.
до Це буде краще, якщо відкриття реального Макдональда в Барановичі, і наші бізнесмени зроблять щось оригінальним. Будинок має мати власну назву та рекламу. Я не знаю чого.
Але в цілому новий стиль робить людей посміхатися.
- Добре, що щось відкриття. Тому не вистачає місця для їжі. Що говорить? Кожен веселий.
Молоді, сміливі організатори ідеї також посміхаються з стриманістю.
- Звісно, напис працював, сказав Олександр. Я погоджуюсь, це маркетинг на межі фольги. Але в нашому випадку ми вирішили скористатися рецепцією. Вартість? Це ще не реклама, але звичайний знак магазину, який не потрібно координувати. Це тільки вартість $600. Я не можу уявити, скільки ресторанів в Мінську платити за це.

І, нарешті, кілька фото тривало роботи інститутів по пострадянському просторі, використовуючи знаменитий американський бренд у своїх назвах. Україна, Росія, Грузія