Дружба і широта

Дві американці - Патрик Сірий (Patric Grey) і Justin Skizuk (Justin) - незрівняні друзі з дитинства, і вони завжди можуть розраховувати на один одного.

Коли Йостін дізнався про свою страшну хворобу, яка назавжди поставила його в колясці, його друг Патрик був там.

Прогресивна аутоімунна хвороба є паралізуванням Justin більше і більше кожного місяця. Його м'язи перестануть працювати. Він зламав багато людей, але не Джастін. Це людина з винятковою міцністю розуму, яка не дає так легко.

Коли Юстил побачив документальний фільм про знаменитий шлях Святого Джеймса в Іспанії, він відчував, що він повинен пройти через нього. Він знав, що він не міг зробити паломництво самостійно, і його дружина не допоможе йому, тому він перетворився на свій найкращий друг Патрик для допомоги. «Я виштовхную тебе,» Патрик відповів на запит. «Я тебе побачила. й

На сайті illpushyou.com. Вони також вирішили зробити документальний фільм про свої «дослідження» під час паломництва.

У першу чергу вони були «Ви не досягнете успіху». Це божевільний! 7 липня 2014 р. після 34-денної прогулянці 800-кілометрів на пустельних дорогах в північній Іспанії прибули до собору в Сантьяго.

Юстина і Патрик зустрілися з багатьма іншими паломцями по дорозі. Всі вони були дуже дивовані персистентністю і напруженістю двох друзів.

Патрика мала по черзі натискати і перетягувати коляску з Justin, а також перетягування рюкзака всім необхідним. Прогулянка по дорозі. У деяких місцях вони повинні просити допомогу від інших паломорів, таких як під час сходження Ель Цебреро. Тим не менш, не ускладнюйте їх, щоб досягти мети.

Вимкнений мандрівник - це те, що Justin називає себе. Подорож його пристрасть. І тепер він не може рухатися себе, він тримається по всьому світу. Він має місію допомогти іншим людям з обмеженими можливостями подолати свої щоденні виклики і знайти свою пристрасть до життя. Ті, хто любить подорожувати, він переконує їх не дарувати, і радить їх, як це зробити безпечно і успішно.

Під час паломництва друзі знімали документальний фільм про свої пригоди, який буде завершений на наступний рік.

Ви думаєте, що ці два зупиниться після треку 800-кілометра? Не всі. Друзі вже планують нову спільну експедицію. Може бути, вони підуть на Африка. Але спочатку вони хочуть реалізувати ще одну мрію Джастін - підводне плавання. Я думаю, що люди, як Patrick і Justin можуть це зробити.

Колеса-вечір Джастін і його найкращий друг Патрик зробив паломництво по одному з найвідоміших маршрутів світу - відомий Шлях Святого Джеймса в Іспанії. Багато хто не вірить, що вони досягнуть успіху. Але вони вірили в це, і допомогли їм подолати всі труднощі в їх шляху.

Коли вони запитали, що мета вашого проекту є, що повідомлення він надсилає іншим особам, вони сказали: "Це не обмеження, які визначають ваше життя, це просто те, що ми робимо, незважаючи на них." Ви можете подолати всі труднощі завдяки наполегливості і наполегливості. Однак іноді для досягнення бажаної мети потрібно звернутися за допомогою з інших. Ви просто повинні навчатися довіряти, а потім він починає працювати як магія.

Я пишу, бо я був дитиною.

Сонце настає. Це єдине, що ви повинні зробити. Патрика і Патрика дуже багато. 34 дні на нозі на 800-кілометровій дорозі: один в колясці, інший на нозі, штовхаючи його і переносить важке навантаження. І так вони досягали мети своєї поїздки – вони прийшли до святині Сантьяго де Компостела.

Джерело: fullpicture.ru