Тетя Лена, і вона не може загинути?

Онкологія. Приміщення для тих, хто перетинав лінію між життям і смертю. Ці діти вже мертві, хоча вони виглядають живо і говорять. Кожен має кілька днів, що залишилися тут. Травень тижні або навіть місяці. Зроблені діти – якщо ви сказали, що ви бачили щось більш жахливе, я подарую вам.
Не потрібно нічого. Ніщо не збереже його, він тільки хоче жити, щоб побачити свій день народження матері і кидати її погану, виготовлену з недорогого картону і кольорового паперу, виробів. Найцінніший подарунок свого життя. Бог, я не вірю в тебе, але допомогти вашій мамі через це! Допомогти їй не йти божевільний...
У нас є iPhone. Який п'ятий або шостий? У нас є золоті туалети. У холодильнику MP3-плеєрі є вбудований "привабливий для задоволення". Навіть в космосі не літати вчені, але туристи. Вся наука підкресла, щоб щасливо задовольняти потреби ходових шлунків і денних вагін. Інститути краси. Науково-дослідний інститут прокладок і тампонів. Зморшки кремові плити. XXI століття, заради ебать, і раку, СНІД, що б, пучок смертельних захворювань не може виграти. Ми не хочемо.
Журнал науки і життя, 1959. Збір фантазії наших предків завтра. Я спалю її. Бо... він, людство, але ебать ви, не час машини, вічна молодь, вилікує для всіх захворювань і фотонної голодності в двадцять-першому столітті. Ваш iPhone. І масажистка жиру. А розкішні презервативи. І таблетки, які дозволяють їсти і не отримувати жир. Черепашки. Ви знаєте, де є колодки. Пит «активація». Покладіть крем на обличчя. І ...
... Хлопець зумів вижити до субота. Загинув тиждень пізніше.
@ResOrMien

-img2---