Nine-year-old 92-парна школярка

дев'ятирічна дівчина з Індії, яка їсть 14 кілограмів рису на тиждень є серед найжирніших дітей світу. Незважаючи на проблеми здоров'я, батьки продовжують годувати свою дочку як забій. Ніно-річний Суман Хатун є серед найжирніших дітей світу. Дівчина, яка стала героїнею документального фільму, тільки трохи поступається за вагою до боксера Олександра Поветкіна. З висотою тільки 1.03 м, вага дівчини становить 92 кілограми, які в п'ять разів вище норми.

За один тиждень Суман, який живе на Західному Бенгалі, Індія, їсть 14 кілограмів рису, 8 кілограмів картоплі і риби, а близько 180 бананів. На додаток до всіх вищевказаних, Суман має апетит для всіх сортів цукерок, особливо солодощів і тортів. У шокуючому відео ви можете побачити, скільки більша дівчинка, ніж всі її однокласники. У зв'язку з надмірною вагою, дитина відчуває серйозні труднощі, наприклад, дуже важко для неї вийти з ліжка.

«Всі мої друзі худі, і я дуже жирний», – говорить маленький Суман. Я маю серйозні проблеми. Я знаходжу, сидіти, спати і грати з друзями." батьки дівчини стверджують, що вони не в змозі впоратися з надмірним апетитом дитини, тому що вони вважають, що неможливо відмовитися від їжі. " Я дуже стурбований своїм майбутнім, як мої інші діти абсолютно нормальні, говорить її матір Белі Бібі. - Він болить багато. Сім'я прагнула допомогти їм контролювати вагу Суми. Згідно з лікарем, дівчина має гіпертиреоз, і вона повинна бути обстежена, а також постійно контролюється. «Якщо ви не контролюєте свою вагу, ваша дитина може розвивати цукровий діабет або серцево-судинну хворобу», - розповів лікар Пошта Online.