Збір деяких думок і фраз Робін Вільямс

Про смерть відомого американського актора Робін Вільямса. Згідно з найбільш ймовірним варіантом в даний момент актор зобов'язав самогубство. Він був 63 роки. “Tape.ru” зробив вибір деяких заяв Вільяма, які найбільше характеризують його. «Не боїться нічого. На жаль, нехай страх надихне вас. « » » » » » » » » » » » » » » В процесі виховання дітей іноді розуміють, чому в природі деякі тварини їдають їх потомство.»

“Ми не читаємо і пишемо поезії, бо це мило. Ми читаємо і пишемо поезії, бо ми людські істоти і наповнені пристрастю. Медикамент, право, бізнес, технології, необхідні для забезпечення життя. Але поезія, краса, романтика і любов, що ми живемо. «Це дуже важко визнати, що вам потрібна допомога, але коли ви робите це простіше». «Коли я кинути пити, я зрозумів, що поганий удачі я був». «Це не те, що люди розповідають вам. Слова і ідеї не можуть змінювати світ. «Люди можуть бути воістину безкоштовно в сні. Ми завжди будемо. Російська любов brooke Shields тому що її брови нагадують їх Brezhnev.

«Перший раз я спробував органічного хліба, я відчув, як я кинув дах.» Єдина зброя у нас є гумором. "Я відчуваю себе, як я великий сон." «Я використовую для того, щоб помирати наодинці. Не вірно. Найгірше вмирає людей, які роблять вас самотніми.

«Коли я вмираю, танцюю на могилі і поливати квіти з чим ви п'єте. Як ви хочете, просто не клонуйте мене, тому що клон ніколи не сподобається мені.

Джерело: lenta.ru/articles/2014/08/12/williams